15

Kasım
MERZİFONSPOR 0 - 2 SAMSUNSPOR

Merzifonspor'un sezon açılışı davetine katılan Samsunspor'umuz Merzifonspor ile hazırlık karşılaşması yapmak üzere bugün ( 15 Kasım 2015) saat 11:00'de Nuri Asan Tesisleri'nden ayrılarak Merzifon'a hareket etti.

Samsunspor'umuz Merzifona vardığında ilk olarak geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Uğur Dağdelen'in kabrini ziyaret etti ve 2. başkanımız kulübümüz adına kabre çiçek bıraktı.

Mezarlık ziyaretinin ardından  Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı'nın da katıldığı   Merzifonspor'un sezon açılış törenine katılmak üzere Merzifon Şehir Stadyumu'na hareket eden takımımız karşılıklı verilen hediyelerin ardından dostluk maçı oynadılar.

Samsunspor'umuz Bekir Sevgi, Erdi Dikmen, Fatih Kılıçkaya, Abdülsamet Yıldırım, Ertuğrul Mert Gülşen, Taha Yalçıner, Muharrem Efe, Distel Zola, Ehiosun Ekigho, Alperen Pak, Burhan Arman onbiri ile çıktığı karşılaşmada Furkan Köse, Orhan Erdoğan, Enes Keleş ve Ramazan Özcan oyuna sonradan dahil oldu.

Takımımız karşılaşmanın 5. dakikasında Fatih Kılıçkaya ve 26. dakikasında Alperen Pak'ın attığı goller ile karşılaşmadan 2-0 galip geldi.

Karşılaşmanın ardından Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 2 takım yöneticileri, oyuncuları ile teknik ekipleri ile beraber yenilen akşam yemeğinin ardından saat 17:00'de Samsun'a dönmek üzere yola çıktı.
 

HABERLER