08

Ağustos
Samsunsporumuz-Hekimoğlu Trabzon FK : 2 - 1

Samsunsporumuz bugün, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde Hekimoğlu Trabzon FK ile bir hazırlık maçı yaptı. Maç öncesi her iki takım birlikte fotoğraf çektirerek dostluk mesajı verdi. Karşılaşmayı Erzurum Üni-Sam ekibi de tribünden takip etti.
Samsunsporumuz sahaya Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Erkam Reşmen, Erhan Kartal, Canberk Dilaver, Çağrı Ortakaya, Okan Dernek, Ramazan Çevik, Samet Asatekin, İrfan Başaran, Bahattin Köse onbiri ile başladı.
Karşılaşmanın ilk golü Hekimoğlu Trabzon FK'dan geldi. Samsunsporumuz 1-0 geriye düştüğü maçın ilk yarısını 20 ve 30. dakikalarda Samet Asatekin'in attığı gollerle 2-1 önde tamamladı.
İkinci yarıya teknik direktörümüz, farklı bir onbirle başladı. Samsunsporumuz ikinci yarıya Ahmet Altın, Erhan Kartal, Şahin Şafakoğlu, Nuri Terliksiz, Canberk Dilaver, Savaş Yılmaz, Oğuz Gürbulak, Enes İslam İlkin, İlyas Kubilay Yavuz, Metincan Cici, Erhan Şentürk onbiri ile sahaya çıktı. Maçın ilerleyen dakikalarında Berat Boz ve Bilal Gülden de şans buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-1 Samsunsporumuzun üstünlüğü ile sona erdi.

HABERLER