08

Kasım
Samsunspor’da üst düzey toplantı

Samsunspor ilk danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Nuri Asan Tesislerinde Sam-Sev Onursal Başkanı Sadi Subaşı’nın başkanlık ettiği danışma kurulu toplantısında Başkan İsmail Uyanık, Danışma Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz, Danışma Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası eski Başkanı Ahmet Hayvalı, Samsunspor Divan eski Üyesi Seyit Esen, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar, Samsunspor Divan eski Üyesi Özdemir Erol, İşadamı Aykut Cengiz Uzdil, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Guda, Mali Müşavir ve Danışma Kurulu Saymanı Fikret Koç, İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ve Samsun 6’ncı Bölge Eczacılar Odası Başkanı ve Danışma Kurulu Genel Sekreteri Onur Ferhat Karacan yer aldı.

Toplantı sonunda açıklama yapan Samsunspor Danışma Kurulu Başkanı Sadi Subaşı, “Bu toplantıda geçici danışma kurulunun devam etme kararı alındı. Kamuoyunda ve yapacağımız işlerde, kulübün sıkıntı yaşadığı durumlarda biz danışma kurulu olarak yönetimin yanında olacağız. Yönetime proje sunacağız, yönetimin çözmeye çalıştığı sorunlara alternatif çözümler bulmaya çalışacağız. Gerektiği yerlere de birlikte gideceğiz. Bizde buradaki misyonumuzu bu şekilde kullanacağız. Her 15 günde bir toplantı yapacağız. Kurullar kurulacak. Bugünkü toplantıda başkan İsmail Uyanık’tan Samsunspor’un son durumunu hakkında bilgi aldık. Samsunspor’un yaşadığı sıkıntıları, gelecekte yapmak istediklerini, Samsunspor’u bir kurum haline getirme yöntemlerini bize anlattı. Bizde kendi birikimlerimizle birlikte kulübün sıkıntılarını aşması yönünde yardımcı olacağız. Bu konuda saha temini, sosyal tesis kazandırılması ve altyapının güçlendirilmesi konusunda ne varsa onlara destek vereceğiz. Görevimiz yönetim kurulu istediği sürece devam edecek” dedi.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları