04

Aralık
Takımımız, görme engelliler ile empati maçı yaptı

Yılport Samsunspor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Samsun 1919 Görme Engelliler Spor Kulübü ile empati maçı yaptı.

Atatürk Spor Salonun’da düzenlenen organizasyonda Yılport Samsunspor takımından Hasat Konya, Berat Boz, Furkan Yıldırım, Erhan Şentürk ve Bahattin Köse ile Samsun 1919 Görme Engelliler Spor Kulübü arasında yapılan empati maçı 3-3 bitti.

Maç öncesi açıklama yapan Yılport Samsunspor Kulübü Başkanvekili Tahsin Kosif, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Samsun 1919 Görme Engelliler Spor Kulübünün düzenlemiş olduğu bir etkinlikten dolayı buradayız. Yılport Samsunspor olarak burada olmaktan dolayı mutluyuz. Bundan sonra da Samsun 1919 Görme Engelliler Spor Kulübü’nün her zaman yanında olacağız. En büyük engel sevgisizliktir. Sevgi içinizden hiç eksik olmasın. Onun için bundan sonra sevginin hiç bitmediği ülke ve insanlar diyoruz” dedi.

Davet edilen etkinliğe katıldıkları için Yılport Samsunspor’a teşekkür eden Samsun 1919 Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hülya Köseoğlu, “Yanımızda olup, bize destek oldukları için Yılport Samsunspor’a çok teşekkür ediyoruz. Bizi bir gün değil, her gün hatırlayacakları için de kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Samsun 1919 Görme Engelliler Spor Kulübü eski Başkanı Özgür Tilki ise, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yanlarında olan Yılport Samsunspor’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Samsun 1919 Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hülya Köseoğlu ve eski başkan Özgür Tilki, Yılport Samsunspor Kulübü Başkanvekili Tahsin Kosif ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mercan’a plaket verdi.

HABERLER