28

Ocak
Takımımızın yeni teknik direktörü İsmet Taşdemir

Takımımız, İsmet Taşdemir ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Genel Menajer Mustafa Aztopal da katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Takımımızın Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Yuvama geri döndüm. Çok mutluyum. Burada çalışmaktan dolayı gururluyum. Dolayısıyla teferruattır, bizim için aslolan sahadır. Biran önce oraya konsantre olmaya çalışacağız. Hedefleri olan bir kulübe geldik. Bu hedeflere ulaşılmasında yardımcı olabilirsek bizden mutlusu olmayacak. Tek gayemiz çalışmak” dedi.

İsmet Taşdemir ile birlikte hedef ve başarılara ulaşacaklarını belirten Genel Menajer Mustafa Aztopal, “Bir önceki hocamız Taner Taşkın’a gayretleri ve çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında ve hem kariyerinde başarılar diliyorum. İsmet Taşdemir ile bugün itibariyle mukavele imzalıyoruz. İsmet Taşdemir, hedeflerimizi bizim gibi aynı duygularla yaşayan, Samsunspor’un geçmişinde çok büyük öneme sahip olan isimdir. Dolayısıyla çok iyi bir iş birliğine imza attığımızı düşünüyoruz. Umuyoruz ve inanıyoruz ki kısa zaman içerisinde hedefleri ve başarıları hep beraber yakalayacağız” diye konuştu.

Öte yandan İsmet Taşdemir’in yardımcılığını ise Fatih Çiçek, Hakan Dolutaş, Cem Yanık, Recep Sermetboyar, Emre Bayraktar ve Cenk İşler yapacak.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları