06

Şubat
ÇARŞAMBASPOR – YILPORT SAMSUNSPOR: 4 – 1

Takımımız, Bal Ligi ekiplerinden Çarşambaspor ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kaybetti.

Takımımız, Çarşamba ilçesinde Çarşambaspor ile hazırlık maçı yaptı. Çarşamba İlçe Stadyumun’da oynanan karşılaşmaya takımımız Furkan Köse, Cenk, Şahin, Ramazan Çevik, Enes, İrfan, Oğuz, İshak, Onur, Bünyamin ve Muhammet Beşir onbiri ile çıktı. Çarşambaspor ise İlkay Sezer, Ahmet Arslan, Yakup, Harun, Kemal Sabri, Ramazan Taş, Özcan, Semih, Tugay, Amadoy ve Yasin onbiri ile sahada yer aldı.

İlk yarısı 1-0 Yılport Samsunspor’u üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında takımımız skor üstünlüğünü de kaybederek sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısına Teknik Direktörümüz İsmet Taşdemir, sadece kaleci Furkan - Nurullah değişikliği ile başladı. 50’nci dakikada dakikada ise Nuri, Savaş ve Erhan Kartal forma şansı bulurken 55’inci dakikada Nuri sakatlanarak çıkmak zorunda kaldı. Yılport Samsunspor maçı 10 kişi tamamladı.

Takımımızın tek golü 44’üncü dakikada Ramazan Çevik’ten gelirken, Çarşambaspor’un gollerini ise 53’üncü dakikada Ahmet Keleş, 57 ve 75’inci dakikada Ramazan Taş ve 62’nci dakikada da Kemal Sabri kaydetti.

HABERLER