28

Mart
TAKIMIMIZ 10 OKULDA BİNLERCE ÖĞRENCİYLE BULUŞTU

Nesilden Nesile Samsunspor projesi kapsamında takımımızın oyuncuları bugün 10 okulda öğrencilerle bir araya gelerek imza dağıttı.

Takımımızda Nuri Terliksiz ve Samet Asatekin Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erhan Şentürk ve Furkan Köse İlkadım Gazi Ortaokulu, Oğuz Gürbulak ve Bahattin Köse İlkadım Atatürk Anadolu Lisesi, Ramazan Çevik ve Berat Boz İlkadım Mithatpaşa Anadolu Lisesi, Aytaç Sulu ve Bünyamin Karataş Atakum Bayındır Ortaokulu, Yılmaz Özeren ve Abdulkadir Özgen Atakum Cumhuriyet Lisesi, Erkam Reşmen ve İshak Doğan Canik Emrullah Efendi Ortaokulu, Savaş Yılmaz ve Nurullah Aslan Canik İmam Hatip Ortaokulu, İlyas Kubilay Yavuz ve Muhammet Beşir Tekkeköy Büyüklü Ortaokulu, Ahmet Altın ve Canberk Dilaver ise Tekkeköy Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde binlerce öğrenci ile bir araya geldi. 10 okulda binlerce öğrenciyi ziyaret eden futbolcularımız, öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Ardından bol bol imza dağıtan futbolcularımız daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindi.

Ziyaretlere Başkanvekili Raci Tahsin Kosif, Başkan Yardımcısı Emin Kar, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın, Genel Sekreter Ali Kemal Gedikli, Teknik Menajer Yücel Uyar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Eynel , Haluk Tan, Osman Arslan, Bilal Akşanlı ile Kadir Gürkan da eşlik etti.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları