07

Nisan
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ İSMET TAŞDEMİR’DEN AÇIKLAMA

Takımımızın Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, kendi sahamızda 1-1 kaldığımız Sarıyer maçını değerlendirdi.

Sarıyer karşısında istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirten İsmet Taşdemir, “Maç ile ilgili olarak şu andan sonra şöyle iyi oynadık, böyle oynadık ya da kötü oynadık dememizin bir anlamı yok. Sonuçta istemediğimiz bir skor aldık. Geldiğimizden beri sadece skor almak zorunda olduğumuz bir dönem yaşadık. Çoğunda da aldık ama bugün alamadık. 4 tane maçımız kaldı. 4 puanlık fark var. Bu 4 hafta ne getirecek hep beraber göreceğiz. Biz sonuna kadar yine devam etmeye çalışacağız. Ondan sonraki süreci de maçlar bittikten sonra bakacağız” dedi.

Maç boyunca rakibe pozisyon vermediklerini ifade eden İsmet Taşdemir, “Ben geldiğimden beri daha Samsunspor lehine ekstradan çalınmış bir düdük yok. Biz hiçbir zaman bunu da istemedik. Hakemler hakkında konuştuğumuz zaman bizlerin de mazeret ürettiğini düşünen kesimler olacak ama asla ve asla mazeret üretmiyoruz. Bana göre bugüne kadar çalınan 10 düdüğün 7-8 tanesi yanlış karardı. Penaltı pozisyonu maçın kopma noktasıydı. Kaçırdığımız 2 pozisyon da maçın kopma noktasıydı. Koparamadık. Maç boyunda gol dahil bir tane pozisyon verdik. Oda direkten döndü. Pozisyon vermeden berabere bitirdiğimiz maç oldu” diye konuştu.

Yılport Samsunspor’un iyi bir takım olduğunu belirten İsmet Taşdemir, “Bizim hedeften uzaklaşmamız diye bir şey yok. Direk çıkamasak bile bunun ikinci etabı var. Bunu dile getirmek istemiyoruz ama liderle de aramızda 4 puan fark var. Futbolda hiçbir zaman neyin ne olacağı belli olmaz. Bizim takımımız iyi bir takım. Geçen hafta ilk yarı doğru oynadık. Biz geldiğimizden beri Sancaktepe maçını saymazsak 11 haftalık süreçte oyun olarak Kastamonu ve Keçiörengücü maçının ikinci yarılarını kabullenemiyorum. Bizim takımımız birazcık daha bunun üstüne koyarak oynaması gerektiğinin düşüncesi içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları