26

Haziran
SUAT ÇAKIR: KONGRE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Takımımızın Basın Sözcüsü Suat Çakır, cumartesi günü yapılacak olağan kongre hakkında bilgi verdi.

Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Başkanımız geçen cumartesi günü bir ameliyat geçirdi. Bugün son kontrolleri için hastaneye gidecek ve yarın burada olacak. Kongre ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yönetimde mutlaka değişiklikler olacaktır. Yeni arkadaşlar katılacaktır. Bunlarla ilgili de son rötuşlar başkanımız geldiğinde burada yapılacak. Kongremiz cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu’nda yapılacaktır. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Yapılan bir senenin hesabı orada verilecektir” dedi.

Altyapı tesisi için Tekkeköy ilçesindeki dolgu alanına yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Suat Çakır, “Tekkeköy ilçesindeki dolgu alanında bulunan zemin ile ilgili bir çalışma var. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Valimiz Osman Kaymak, başkanımızı ziyarete geldiğinde kongreden sonra oradaki çalışmaların hızlanacağını ifade etti” diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları