30

Haziran
SAMSUNSPOR 54 YAŞINDA

Futbol takımlarını camia yapan faaliyet yaptıkları yılların sayısı değil, Türk sporuna yaptıkları hizmetler, temsil ettikleri değerlerdir.

Bir ülkenin kaderini yeniden çizen Samsun halkının genlerini taşıyan camiamız, bu bilinçle çıktığı yolda Türk sporunun da kaderini çizen birçok sporcu yetiştirmiştir. Rengini bayrağımızdan alan, göğsündeki Atatürk siluetiyle vatanseverliğin sembolü olan kulübümüz, 30 Haziran 1965 yılından bugüne Türk sporuna önemli katkılar sunmuştur.

Temsil ettiği değerleriyle ve duruşuyla çok farklı bir kulüp olan Samsunspor Kulübümüz, her zaman geleceğe umutla bakmamızı sağlamaktadır. 30 Haziran 1965’te başlayan bu kutlu yürüyüşümüzün 54. yıldonümü ile birlikte yeniden güçleneceğini ve tüm Türkiye için yeniden dirilişin sembolü olacağına inancımız tamdır.

Kulübümüzün kuruluşunda ve faaliyetlerinde emeği geçen tüm başkan, yönetici ve sporcularımıza teşekkürü bir borç biliyor, ahirete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. 54. YAŞIN KUTLU OLSUN, ÇOK YAŞA SAMSUNSPORUM.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları