01

Temmuz
TEŞEKKÜR

Samsunspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu’nu ​başarıyla tamamlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Yoğun bir ön hazırlık sürecinin ardından gerçekleşen kongremizin geçmiş yıllarda yapılan genel kurul toplantılarının aksine son derece organize, güven içerisinde, sorunsuz bir şekilde tamamlanmış olması bizleri ayrıca mutlu etmiştir.
Genel Kurul toplantısında bizlere yakın ilgi gösteren, sevgisini esirgemeyen delegelerimize ve misafirlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. 
Ayrıca kongremize bizzat katılarak bizi yalnız bırakmayan Samsun Valisi Osman Kaymak, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zihni Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sait Bilgiç, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu ile AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’ya  şükranlarımızı sunuyoruz.
Kongremize yoğun ilgi gösteren ve canlı yayınlarıyla Samsun dışındaki Samsunspor sevdalılarına sesimizi duyuran medya mensuplarına da teşekkürü bir borç biliriz.

HABERLER