03

Temmuz
YÖNETİM KURULUMUZ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurulu’nun ardından Divan Kurulu ve Yönetim Kurulumuz bugün ilk toplantısını yaptı.

Nuri Asan Tesisleri’nde ilk Divan Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı öncesi konuşan Kerami Gürbüz, “Cumartesi günü yaptığımız Olağan Genel Kurulu bizim açımızdan güzel, iyi hazırlanmış bir kurul geçirdiğimizi düşünüyoruz. Özellikle kulübün 1 yıllık faaliyetlerinin çok ayrıntılı bir şekilde dökümünün yapılmış olması ve bunun çok kaliteli bir baskı ile bütün delegeye dağıtılmış olması bence çok önemliydi. Bu bir yıl içerisinde görev yapan yönetim kurulunun özveriyle çalıştığının ve yaptıklarından da emin olduğunun göstergesiydi” dedi.

Kerami Gürbüz, “Önümüzdeki yıl inşallah birinci lige çıkmak nasip olacaktır. Ama onun da ötesinde Samsunspor’un hem sportif altyapı bakımından hem fiziksel altyapı bakımından da dönüm noktası olacak projelere imza atacakları bir yıl olacağını düşünüyoruz. Samsun’un beklentisi bu yöndedir. Zaten Samsun’un bu beklentiye ulaşmasında da başkanımız İsmail Uyanık’ın verdiği mesajların çok büyük etkisi oldu. O anlamda da başkanımız kaldığı yerden devam edeceksiniz. Bunların da başarılacağına inanıyoruz. İnşallah Samsunumuz, Samsunspor aracılığı ile daha üst liglerde anılan ve sayılan bir kulüp olsun ve bir daha da oralardan geri dönmemeyi ve orada kalmayı diliyorum” diye konuştu.

Ardından konuşan başkanımız İsmail Uyanık, “Bu 2 senelik süreçte sizlerden, danışma kurulundaki ağabeylerimizden, kardeşlerimizden aldığımız güçle ‘futbol sadece futbol değildir’ sloganına istinaden Samsun’un yeniden bu heyecanının tazelenmesini Samsunspor’un da bu konuda bir lokomotif olarak üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Herkes burada heyecanla çalışacak. Yeni yönetimimiz bu konuda takviye oldu. Eski arkadaşlarımızın hepsine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten yok bir dönemde gerektiği zaman 24 saat herkes her işi yaparak elimizden geldiğince bu seneye taşıdık. Bu sene hedeflerimize uygun olarak yeni yapılanmamızı yerine getirdik. İnşallah bütün Samsun’a yakışır yönetim biçimi ile acı tatlı yaşanacak şeylerimiz var. Oradaki düzgün duruşumuz ile Samsun’a ve Samsunspor’a yakışır bir şekilde olaylara yaklaşımımız ile Samsunspor, Samsun’un övündüğü STK’ların başındaki yerini muhafaza edecek. Bundan şüphe duymayın. Biz sizi mahcup etmeyeceğiz. Hakkın, doğrunun yanında olan güce doğru değil de hakka doğru yüzünü çeviren insanlar olmaya fazlasıyla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Divan Kurulu toplantısının ardından Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Başkanımız İsmail Uyanık’ın da katıldığı toplantıda yapılan görev dağılımında Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uyanık, Başkan Vekilleri Tahsin Raci Kosif, Suat Çakır ve Galip Asal, Genel Sekreter Ayşegül Özkaraduman, Altyapı ve Futbol Faaliyetleri Sorumlusu Ali Kemal Gedikli, Mali İşler Sorumlusu Osman Arslan, Finans Yönetimi Sorumlusu Serdar Bayramkaya, Tesisleşme Sorumlusu İshak Memişoğlu, Dış İlişkiler ve Protokol Sorumlusu Haluk Tan, Taraftar ve İletişim Sorumlusu Aykut Çepni, İş Geliştirme Sorumlusu Kadir Gürkan, Pazarlama ve Gelir Arttırımı Sorumlusu Mehmet Karamangil, Tesis Sorumlusu Mehmet Hayri Şen, Halkla İlişkiler Suat Çakır, Ankara Temsilcisi Osman Yılmaz, İstanbul Temsilcisi Berati Olgun oldu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları