19

Ağustos
YILPORT SAMSUNSPORUMUZ – VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 3-2

Erzurum kampındaki ikinci hazırlık maçını Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayan takımımız sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Gökhan Meral, Aytaç Sulu, Yalçın Kılınç, Samed Hakan Kılıç, Oğuz Gürbulak, Enes İslam İlkin, Samet Asatekin, İlyas Kubilay Yavuz ve Atabey Çiçek onbiri ile sahaya çıkan takımımız, ilk yarıyı Enes İslam İlkin ve İlyas Kubilay Yavuz’un golleriyle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Nuri Terliksiz, Ercan Yazıcı, Ramazan Çevik, Bünyamin Cesur Karataş, Onur Eriş, Bahattin Köse, Özcan Delibaş ve Ahmethan Köse oyuna dahil oldu.

İkinci yarıda Samet Asatekin’in golü ile takımımız karşılaşmayı 3-2 kazandı. Van Büyükşehir Belediyespor’un gollerini ise Batuhan Er ve Timuçin Aşcıgil kaydetti.

Karşılaşmayı Ahmet Turan Timuroğlu, Ahmet Bingöl ve Yakup Keçeci yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Engin Atmaca görev aldı.

Maçın 84’üncü dakikasında rakip oyuncu tarafından ayağına darbe almasından dolayı sakatlanarak oyundan çıkan Ramazan Çevik’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları