19

Ağustos
SAMSUNSPOR’DAN MECLİS ÜYELERİNE FORMA

Samsunspor Yönetimi, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda meclis üyelerine forma hediye edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e 55 numaralı formayı hediye ettikten sonra bir açıklamada bulunan Samsunspor Başkanvekilimiz Tahsin Raci Kosif, "Şehrimizin en büyük değeri Samsunspor'umuza büyük katkı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız'ı ve meclis üyelerimizi ziyarete geldik. Ziyaret nedeniyle kendilerine Samsunspor yönetimi adına forma takdim ettik. Son derece yakın ilgiyle karşılandık" diye konuştu.
Yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi'nin Samsunspor'la ilgili çok önemli projeleri olacağını vurgulayan Kosif, "Bugüne kadar Başkan Mustafa Demir'in Samsunspor'a çok önemli katkıları oldu. Bundan sonra da olacaktır. Samsunspor'un hedefleri doğrultusunda özellikle alt yapıya yönelik yatırımlar ve sahalarla ilgili kulübümüzün geleceğine yönelik ortak çalışmalarda bulunacağız. Bugüne kadar yaptığımız görüşmelerde son derece olumlu sonuçlar aldık. Bundan sonra da bu uyum devam edecek. Bundan sonraki süreçte de kendileriyle iş birliğimiz devam edecek. Bu iş birliği Samsun’a çok önemli hizmetler kazandıracak. Hep birlikte Samsunspor’u hak ettiği yere taşıyacağız" dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, "Süper Lig başladı. Büyük takımlar puan kaybetti. Süper Lig şenlenmek için Samsunspor’u bekliyor. Yeni sezondan çok iyi bir oyun ve futbolla açık ara şampiyonluk bekliyoruz" dedi.
Samsunspor’un basketbol takımının bu sezon 1'inci Lig'de mücadele edeceğini hatırlatan Başkan Demir, "Samsunspor markası basketbolda da rüzgar gibi esecek. Bu şehir sporun her dalında çok önemli bir merkez. Amatör spor noktasında belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Amatör spor dallarını çok daha geliştireceğiz" diye konuştu.

HABERLER