05

Eylül
GÖKHAN ALSAN: GÖZÜ KARA BİR OYUNCUYUM

Takımımızın yeni transferi Gökhan Alsan, “Samsunspor ile birlikte bana 13-14 tane teklif vardı. Buraya gelmemdeki en büyük etken Yılport Samsunspor’un başarıya aç bir takım olmasıydı” dedi.

Kulübümüzün Medya Direktörü Murat Sandıkçı’nın hazırlayıp sunduğu Bire1 programının konuğu olan Gökhan Alsan, Yılport Samsunspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Transfer kararını verirken hiç düşünmedim. Bana TFF 1’inci Lig’de Samsunspor ile birlikte 13-14 teklif vardı. Bu teklifleri sıraya koyduğum zaman gözümde her zaman birinci sırada Samsunspor vardı. Başarıya aç bir takım, başarıya aç bir camia ve başarıya aç bir hocamız var. Benim buraya gelmemdeki en büyük etken bu oldu.”

Yılport Samsunspor’un şu anda bulunduğu konumu kesinlikle hak etmediğini belirten Gökhan Alsan, “El birliği ile bu takımı inşallah bir üst lige çıkartacağız. Oradan da bir Süper Lige çıkartmayı düşünüyoruz. Samsunspor’a çok iyi katkılar vermeye geldim. İki yönlü oynayabilen, sert, agresif bir oyuncuyum. Hocamızın da istediği bir tarzda oyuncu olduğumu düşünüyorum. Gözü kara, hiçbir şeyden korkmayan bir oyuncuyum. Samsunspor’a çok büyük katkılar vereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Takımda hiç yabancılık çekmediğini ifade eden Gökhan Alsan, “Samsunspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Transfer dedikoduları çıktığından beri sosyal medyadan bana inanılmaz mesajlar geldi. Beni çok mutlu ettiler. Taraftarımızın hiçbir şüphesi ve endişesi olmasın vücudumda ne varsa sahaya çıktığımda sonuna kadar vereceğim. Geldiğim ilk günden beri hiç yabancılık çekmedim. Sanki 5 senedir buradaymışım gibi. Buradaki aile ortamı çok güzel. Eski takım arkadaşım Yalçın Kılınç da bana yardımcı oluyor. Teknik Direktörümüz İrfan Buz’un saha kenarındaki, antrenmanlardaki o hırsına hayranım. İrfan hoca nasıl saha kenarında hırslı, agresif ve kazanmak istiyorsa aynı şekilde bende sahada hırslı, agresif ve kazanma arzusu yüksek olan bir oyuncuyum. Yani yıldızımız hocamızla barışacak” diye konuştu.

Pendikspor maçına 3 puan için çıkacaklarını belirten Gökhan Alsan, “Pendikspor maçına 3 puan için çıkacağız. Taraftarlarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Onlara güzel futbol ve mücadele izleteceğimizden şüpheleri olmasın. Herkesi maça bekliyoruz. Bu sezon iç sahadaki ilk maçımız ve taraftarımız ile birlikte 3 puanımızı alacağız” ifadelerini kullandı.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları