08

Aralık
KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

Komşu şehrimizin takımı Yeni Çorumspor ile Dr. Turhan Kılıçoğlu stadında bugün oynadığımız maç öncesinde yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle yaşadığımız derin üzüntüyü vefakâr ve cefakâr Büyük Samsunspor taraftarı ile paylaşmak isteriz.

Karşılaşma öncesinde taraftarlarımızdan gelen yoğun talep üzerine mevcut kontenjanın yetersiz kalacağı düşünülerek ev sahibi takım yöneticileri ile temasa geçilmiş ve kontenjanımız arttırılarak taraftarımızın centilmence takımımızı desteklemesinin önü açılmıştır.  Bu konuda bize olanakları ölçüsünde yardımcı olmaya çalışan Yeni Çorumspor yönetimine başta Sayın Başkan Fatih Özcan olmak üzere teşekkür ederiz. 

Diğer taraftan Büyük Samsunspor taraftarının Çorum’da centilmence misafir edilip, rahat bir şekilde maç izlemeleri için her türlü tedbirin alınacağı ve gerekli özenin gösterileceğine dair Valilik ve Emniyet Müdürlüğünden olumlu görüş almamıza rağmen, maalesef maç öncesinde ve sonrasında talihsiz olaylar yaşanmış ve birçok taraftarımızın yaralanmasına neden olunmuştur. 

Her zaman her yerde takımımızı desteklemekten geri kalmayan centilmen Büyük Samsunspor taraftarına yapılan bu orantısız güç kullanımını tasvip etmiyor ve şiddetle kınıyoruz. 

Bilinmelidir ki başımızın tacı Büyük Samsunspor taraftarı her yerde takımının yanındadır. Yükseliş sezonumuzda şampiyonluğa yürüdüğümüz bu yolda her zaman olduğu gibi bugünde taraftarımızla el ele, gönül gönüle olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları