06

Mart
YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ ANITA ÇELENK BIRAKTI

Cumartesi günü yapılan Samsunspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel kurulunun ardından göreve başlayan yönetim kurulu üyelerimiz Atatürk anıtına çelenk bırak ve ardından Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti.
Törene Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekilimiz M. Savaş Boyar, Genel Sekreterimiz Onur Bıyıklı, Mali İşler Sorumlumuz Fuat Katırcı, Hukuk İşleri Sorumlumuz Erdinç Tosunoğlu, Eğitim, Altyapı ve Sportif Faaliyetler Sorumlumuz Ergin Zorlu, Sosyal İşler ve Organizasyon Sorumlumuz Vennas Akyol Haznedar, Yönetim Kurulu Yedek Üyelerimiz Serkan Albayrak, Alper Engiz ve Barış Kaygusuz katıldı.

Atatürk anıtındaki anı defterini imzalayan Başkan Vekilimiz Savaş Boyar, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Cumhuriyet yolunda ilk kıvılcımı ateşlediği şehir olan Samsunumuzun güzide kulübü olan Samsunspor Yönetim Kurulu olarak huzurunuzdayız.
Takımımızın formasında onurla taşıdığımız armamıza ve Atatürk’ün ‘'ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’' sözüne layık olarak yolumuza devam ediyoruz. Başta siz olmak üzere, tüm silah arkadaşlarınızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun" diye yazdı.
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Atatürk anıtına çelenk bırakmasının ardından Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Osman Kaymak, Yönetim Kurulumuza başarılar diledi.

HABERLER