07

Mart
YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜYOR

Cumartesi günü yapılan Samsunspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurulunun ardından göreve başlayan Yönetim Kurulu Üyelerimiz Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Samsun Aileler Platformu Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekilimiz Mustafa Savaş Boyar, Genel Sekreterimiz Onur Bıyıklı, Mali İşler Sorumlumuz Fuat Katırcı, Hukuk İşleri Sorumlumuz Erdinç Tosunoğlu, Eğitim, Altyapı ve Sportif Faaliyetler Sorumlumuz Ergin Zorlu, Sosyal İşler ve Organizasyon Sorumlumuz Vennas Akyol Haznedar, Yönetim Kurulu Yedek Üyelerimiz Serkan Albayrak, Alper Engiz ve Barış Kaygusuz katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yönetim kurulu üyelerimize görevinde başarılar diledi. Ardından Mustafa Demir, Başkan Vekilimiz Mustafa Savaş Boyar’a Bandırma Gemisi minyatürü hediye etti.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz daha sonra Samsunspor Aileler Platformunu ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Başkan Vekilimiz Mustafa Savaş Boyar, Hukuk İşleri Sorumlumuz Erdinç Tosunoğlu, Sosyal İlişkiler ve Organizasyon Sorumlumuz Vennas Akyol Haznedar ve yönetim kurulu yedek üyemiz Serkan Albayrak, kadın üyelere karanfil verdi. Samsunsporlu Aileler Platformu Başkanı Cüneyt Şenkal ise, Sosyal İşler ve Organizasyon Sorumlumuz Vennas Akyol Haznedar'a da çiçek verdi. 

Samsunspor Aileler Platformu’nda konuşma yapan Başkan Vekilimiz Mustafa Savaş Boyar, "Bir evin direği kadındır. Kadın olmadan hiçbir şey olmaz. Başta Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde hanım olmak üzere tüm kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum. Başkanımız Yüksel Yıldırım'ın da çok selamları var. Sizler için güzel projelere imza atacağız" dedi.

Sosyal İlişkiler ve Organizasyon Sorumlumuz Vennas Akyol Haznedar ise, "Bu güzel oluşum için emeğinize sağlık. Aşk ile yapılan ve sıcak aile ortamı oluşturan sizleri yürekten kutluyorum" diye konuştu.

HABERLER