25

Nisan
ERTUĞRUL SAĞLAM: SADECE ERTELEDİK

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, sosyal medya hesabı üzerinden taraftara seslendi. Ertuğrul Sağlam, bugünün 25 Nisan olduğunu hatırlatarak, kutlamaları sadece ertelediklerini ifade etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden taraftara seslenen Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Büyük Samsunspor’un büyük taraftarı, bugün 25 Nisan. Her şey yolunda gitseydi bugün sizlerle Cumhuriyet Meydanı’nda bir randevumuz vardı. Süper Lig yolculuğumuzun başarı ile tamamlanan ilk kısmının şampiyonluğunu hep beraber coşkuyla kutlayacaktık. Ama olağanüstü sebeplerden dolayı maalesef olmadı. Daha sağlıklı günlerde bu kutlamayı daha coşkulu bir şekilde yapacağız. Hiç merak etmeyin. Bizler başkanımızla, yöneticilerimizle hem ligin geri kalan kısmıyla alakalı hem de gelecekle alakalı planlamalarımızı çok güzel bir şekilde yapıyoruz. Futbolcularımız da olayın farkındalar. Bizleri özlediğinizi biliyoruz ama biraz daha sabretmek zorundayız. Bu salgınla mücadelemizi sonuna kadar yapacağız ve inşallah daha sağlıklı günlerde daha büyük zaferlere hep beraber imzamızı atacağız” dedi.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları