17

Haziran
U15 VE U16 TAKIMLARIMIZ ŞAMPİYON OLDU

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen 4. Parlayan Yıldızlar Kupası turnuvasında U15 ve U16 takımlarımız grubundaki tüm maçları kazanarak şampiyon oldular. 

Turnuva hakkında bilgi veren Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörümüz Yücel Uyar, "2020-2021 futbol sezonunda pandemi nedeniyle lig müsabakaları oynanmayan U16 ve U15 takımımız 13-16 Haziran tarihlerinde Kuşadası'nda düzenlenen 4. Parlayan Yıldızlar Kupası'na katıldı. Günde iki maç şeklinde oynanan müsabakaların tamamını kazanan takımlarımız, her iki yaş kategorisinde şampiyon oldular. Uzun zamandır müsabaka oynamayan sporcularımızın farklı takımlarla yaptıkları müsabakalardaki heyecanları, istekleri ve coşkuları görülmeye değerdi. 
Bu turnuvadan farklı tecrübeler ve deneyimler kazanan sporcularımız diğer takım sporcuları ile de kaynaşarak yeni arkadaşlıklar edinip özledikleri sosyal ortama kavuştular. Turnuvada bize desteklerini esirgemeyen başkanımız Yüksel Yıldırım başta olmak üzere Futbol Akademi Koordinatörümüz Savaş Serdar, G.G.S Ali Bilgici’ye, Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza teşekkür ederiz" dedi.

HABERLER