27

Ağustos
HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARIN AİLELERİNE ZİYARET

Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimiz pandemide hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının ailelerini ziyaret etti.

Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimiz Melis Kalkavan Erdoğan ve Sedat Uygun, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Ali Murat Uludoğan’ın eşi Filiz Uludoğan ve oğlu Can Uludoğan ile Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Habip Demirel’in eşi Nazan Demiral ve çocukları Furkan, Alperen ve Ahmet Kutsi’yi evlerinde ziyaret ettiler. 

Başkanımız Yüksel Yıldırım başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizin selamlarını ve sevgilerini ileten Yönetim Kurulu Üyelerimiz Melis Kalkavan Erdoğan ve Sedat Uygun, sağlık çalışanlarımızın eşleri ve çocuklarını ligin 4’üncü haftasında evimizde oynayacağımız Ankara Keçiörengücü maçına davet etti.

Yönetim Kurulu Üyemiz Melis Kalkavan Erdoğan ve Sedat Uygun, pandemide hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın ailelerini ziyaret etmeye devam edeceklerini belirtti.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları