05

Aralık
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ FUAT ÇAPA'DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, 2-0 kazandığımız Altınordu maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Maçı değerlendiren Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, "Düşünmüş olduğumuz 11 ile sahaya çıkamadık. Fofana'yı ilk 11'de başlatamadık. Hak ediyordu ama sağlık nedenleriyle oynatamıyorduk. Kamuoyu bunu bilmiyor. Fofana midesindeki bir sorundan dolayı 90 dakika oynayacak seviyede değil. Bu ligin en iyi oynayan bir takımına karşı oynadık. Top kendisinde ya da sizde iken oyun planı olan bir takım. Birbirini saha içinde çok kolay bulabilen bir oyuncu grubu var. İlk devre olumlu oynadık. Pozisyonların bizde kalması gayet iyiydi. 1-0'dan sonra 2-0 ya da 3-0 yapıp rahat bir ikinci yarıya girebilirdik. Ama pozisyonları tam yapamadık. İkinci yarı rakibimizin ikinci alanda karşılaması oyun planımızda vardı. Çünkü ön taraftaki oyuncularımızın özelliklerini daha iyi ortaya çıkarabilmek ve o alanı daha iyi değerlendirebilmek için plan yaptık. Gayet de başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ama son vuruş ve tercihlerde çok başarılı olduğumuzu söyleyemem. Ama pozisyonlara girmekte önemli, haftalardır bunu yapamıyorduk. Bu da takımın haftalardır süren gelişimini göstermiş oluyor" dedi. 

Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Fuat Çapa, "Fofana'yı oyuna soktuktan sonra 2-0'ın geleceğini biliyorduk. Fofana olmasa bile takımdan bekliyorduk. Yasin, Çinari çabukluğuyla, Tomane'nin her iki tarafa da oynamasıyla yapılandırmıştık ve o şekilde oldu. Galip geldik çok mutluyuz. 4 karşılaşma kaldı. Bunun 3 tanesini iç saha da oynayacağız. Bu karşılaşmalarda alınabilecek 12 puan var. Adayız, elimizden geleni yapacağız. Boluspor ve Ankaragücü karşılaşmasında camiamızla kucaklaşmamız gerekiyor. Taraftarımızla birlikte hedefe koşmamız gerekiyor. Bizi yalnız bırakmazlarsa hedefe koşarız. İlk yarıyı ilk 6'da içerisinde geçirecek olursak, bizim açımızdan gayet iyi bir ilk devre geçirmiş oluruz. Ondan sonrada yapmış olduğumuz raporlar doğrultusunda yönetimimizle bir araya geleceğiz. Onlarda gerekeni yapacaklardır" diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları