03

Mayıs
BAŞKAN VEKİLİMİZ VEYSEL BİLEN VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ SONER SOYKAN’DAN AÇIKLAMA

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekilimiz Veysel Bilen, Genel Müdürümüz Soner Soykan ve Basın Sözcümüz Ender Gür, bayramlaşma münasebetiyle basın mensuplarıyla Nuri Asan Tesisleri’nde bir araya geldi.

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekilimiz Veysel Bilen ve Genel Müdürümüz Soner Soykan, takımımız hakkındaki son gelişmeler, yeni teknik direktör ve yeni sezon yapılanmasıyla ilgili bilgiler verdi.

Yeni sezonun, diğer sezonlardan farklı olacağını ve transferlerde daha dikkatli davranılacağının altını çizen Genel Müdürümüz Soner Soykan, Samsunspor’un yeni sezonda ligin kaliteli, düzgün, karakterli ve kariyerli, kendini ispat etmiş, eksikliklerin olduğu mevkilerde oyuncular alacaklarını söyledi. 

Başkan Vekilimiz Veysel Bilen ise, bugünden itibaren Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın talimatıyla kendisinin ve Genel Müdürümüz Soner Soykan’ın daha proaktif çalışma içerisinde olup, daha çok yetki ve sorumluluk alacaklarını belirterek, Samsunspor olarak bundan böyle hata yapma lükslerinin olmadıklarını ve bu sene hedefe ulaşmak için topyekün camia olarak birliktelik içerisinde çalışarak şampiyonluğun iddialı ekiplerinden biri olacağımızı ifade etti.

2022-2023 sezonunun çok daha zor geçeceğini tahmin ettiklerini belirten Veysel Bilen, işin başından itibaren sıkı disiplinli bir çalışma içerisinde olacaklarını belirtti. 

HABERLER