14

Mayıs
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ YÜCEL UYAR’DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, İstanbulspor A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İlk olarak maçı değerlendiren Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, “20 maçın üzerinde oynamış ilk 11 oyunculardan 7 eksik başladık maça. Sahaya çıkan çocuklar elinden gelenin iyisini yaptılar. Taraftarlarımız bazı oyuncularımıza sabır göstermiyor. Ben bile rahatsız oldum. Bunu Samsun’da yenemedik. Hoşgörü çok az. Memlekette onun için hoca çıkmıyor. Dışarıda başarılı olmuş hocalarımız var. Maalesef kredi az. Beklediğimiz gibi bir oyun oldu. İstanbulspor bu ligin iyi takımı. Bu 1-2 senede kurulmuş bir takım değil. Onların oyunu kontrol edeceğini biliyorduk. Çok müsaade etmeyelim diye çalıştık. Bugünkü iyi tarafımız gol yemememizdi. Diğer eksiğimiz de gol atamamamızdı. Gol atamamamız devam etti. Goller kaçırdık. Tallo’nun orada pas değil, gol atması lazım ki biz onun için transfer ettik onu. Buna benzer çok net pozisyonlarımız oldu. Lig bitti. Düşenler belli oldu. Büyük markalar düşmüş onlara çok üzüldüm. Samsunspor’un çıkamaması da çok üzücü. Bunlarla yüzleşeceğiz. Ama ders alacağız diye düşünüyorum” dedi.

Genç oyunculara fırsat verilmesi gerektiğini belirten Yücel Uyar, “Samsunspor’a alternatif oyuncu almayalım. Çünkü gerçekten bizde her sezon en az 5-6 tane antrenmana çıkacak, kadroya girecek, ihtiyaç duyduğunda oynayabilecek oyuncular var. Yunus Emre, Polat, Muhammed Ali bunlar sizin gördükleriniz. Görmedikleriniz de var. Çok iyi U17 takımımız var. Geçen sezon U19 takımımız görevini yaptı. Onlardan Polat, Yunus Emre, Ali Kılıç çıktı. Şimdi de U17 takımımızda çok özel oyuncular var. Onlara bu oynama fırsatı veremezsek sorun olacak. Şuanda veremiyoruz. Çünkü kadromuz kalabalık. İnşallah bu sene mantaliteyi değiştireceğiz. Samsun futbol şehri, gerçekten yetenekli oyuncular var. onlarla doğru çalışırsan, fırsat verirsen çıkacak oyuncular var” diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları