20

Mayıs
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ YÜCEL UYAR’DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, deplasmanda 4-2 kazandığımız Tuzlaspor A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Sezonu galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, “İki tarafın da ne skor ne de puan amacı vardı normal bir prestij maçıydı. Alternatif takımlarla oynadık. Biz de yaklaşık 8 tane performans oyuncumuz, 25 maçın üzerinde oynayan oyuncumuz yoktu. Akademiden az süre almış arkadaşlarla oyuna çıktık. Beklediğimiz gibi gitti. Tuzlaspor 5 değişiklikle dengeyi kurdu diyebiliriz. Ama bizim farkı açabileceğimiz pozisyonlar da oldu. Oraları iyi geçiremedik. Samsunspor’un bu sezonki hastalığı çok gol kaçırmasıydı. Bugün oyuncularımız üzerine düşeni yapmaya çalıştı. Sezon bitti. İnşallah önümüzdeki sezon Samsunspor hedeflerine ulaşır. Bu sene başarmadığımızı önümüzdeki yıl Süper Lig’e çıkarak şehrimizi Samsunsporluları mutlu ederiz” dedi.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları