30

Haziran
SAMSUNSPORUMUZ 57 YAŞINDA

Kulübümüzün kuruluşunun 57’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.
30 Haziran 1965 yılında kurulan kulübümüzün 57’nci yıl dönümü nedeniyle Anıt Park’ta tören düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan törene Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürümüz Soner Soykan, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekilimiz Savaş Boyar, Samsunspor Kulübü Derneği Halkla İlişkiler Sorumlumuz Melis Kalkavan, Yılport Samsunspor Kulübü Futbol Akademi Direktörümüz Yücel Uyar, Futbol Akademi Hocaları, Basketbol Genel Menejerimiz Emre Ekim, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Damla Beytekin,Zafer Erdoğan  ve taraftarlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile devam eden törende Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekilimiz Savaş Boyar, “Tarihi şanla, şerefle dolu olan ve göğsünde Atatürk armasını gururla taşıyan takımımız, 30 Haziran 1965’te kuruldu. Bu 57 yıllık serüvende birçok başarıya imza attık. Samsun şehri olarak çok gururlu ve şanslıyız. Samsunumuz Cumhuriyet şehri. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak Cumhuriyet yolcuğunun fitilini Samsun’da Samsunlularla birlikte ateşlemiştir. Cumhuriyet'in kuruluş yıldönümünün 100. yılını kutlayacak olduğumuz bu yıl, şanlı takımımıza şampiyonluk çok yakışacak. Bu konuda Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın, teknik heyetin ve futbolcuların kararlılığını yakından gözlemliyorum. Cumhuriyet'in 100. yılında, Süper Lig yolunda Samsunspor inşallah zafere ulaşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Vekilimiz Savaş Boyar, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları