13

Ağustos
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ BAYRAM BEKTAŞ’DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş, deplasmanda 2-0 kazandığımız Altay maçı sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Maçın zor geçeceğini bildiklerini belirten Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş, “Çok zor bir maç bizi bekliyor demiştim. Nitekim öyle oldu. Önemli bir başlangıç yapmak istiyorduk. Çok iyi de hazırlandık. Hafta içi çalıştıklarımızın aynısını maçta tekrar yaşamış olduk. Zaman zaman basit hatalarımız oldu. Bundan da ders çıkaracağız. Çıkarken yaptığımız basit hatalarla rakibe çok sayıda fırsat verdik. Birde rakibin en iyi yaptığı şey, duran top ve uzun toplar. Buna da çok fazla fırsat verdik. Ama savunmamız iyi durdu. Direnç gösterdi” dedi.

Galibiyeti Başkanımız Yüksel Yıldırım’a armağan ettiklerini belirten Bayram Bektaş, “Golü bulduktan sonra özellikle oyun kontrolünü biraz daha alıp, pas oyunları organize ataklarla oyunu tutmamız gerekirken, biraz orada bocalama oldu. Nitekim bu kadar kalabalık savunma yapan rakibe karşı 5 ila 5 fırsatı kaçırdık. Atmamız gerekiyordu. Atamadık. Çok şükür 2. golü bulduktan sonra biraz toparlamış olduk. Altay takımını da tebrik ediyorum. Güzel bir karşılaşma oldu. Çok iyi mücadele ettiler. Bizim için önemli olan buradan 3 puan ile dönebilmekti. Bunu başardık. Oyuncularımı kutluyorum. Camiamıza, taraftarımıza, koronavirüs olan başkanımıza buradan armağan olsun" diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları