07

Ocak
TAKIM KAPTANLARIMIZDAN MORYKE FOFANA’DAN AÇIKLAMA

Takım kaptanlarımızdan Moryke Fofana, Antalya kampını değerlendirdi.

Antalya kampında çalışmaların çok güzel ve sıkı olduğunu belirten tecrübeli futbolcumuz Moryke Fofana, “Kamp çok güzel gidiyor. Çok sıkı çalışıyoruz. İnşallah ikinci yarıya iyi bir şekilde hazır olacağız. Kamplar her zaman güzeldir. Kamp yapmaya geldiğimizde takım arkadaşlarımızla her şeyi birlikte yapıyoruz ve birlikte daha fazla vakit geçiriyoruz. Bana göre kampta futbol takımından ziyade bir aile oluyoruz. Umarım bunu sahada hissederiz ve her şey bizim lehimize olur” dedi.

Sezonun ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini belirten Moryke Fofana, “İlk yarıyı ikinci sırada bitirdik. Ama bu kolay olmadı. Çünkü çok fazla sakat oyuncumuz vardı.  En önemli şey ikinci yarıya hazır olmak. Altay’a karşı oynayacağımız ilk maç bizim için çok ama çok kritik ve iyi bir maç olacak. İnşallah bu maçı kazanırsak özgüvenimiz artacak. Çok çalışıp, herkesi mutlu edeceğiz. İlk yarıdan daha güçlü olacağız. İlk yarı zordu ama ikinci yarı her takım için daha zor olacak. Ama biz daha çok çalışıp, İnşallah yüzde 100 hazır olacağız ve iyi bir ikinci devre geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

İkinci yarı taraftara daha fazla ihtiyaçları olacağının altını çizen Moryke Fofana, “Her maçı kazanmak istiyoruz. Ama futbolun doğasında olduğu gibi bazen kazanıyorsun, bazen berabere kalıyorsun ve bazen de yenilebiliyorsun. İkinci yarıda da kazanacağız, berabere kalacağız, bazen de kaybedeceğiz. Daha önce de söylediğim gibi, burada en önemli şey birlikte olmamız. Eğer bir aile gibi birlikte olursak çok daha güçlü olacağız. Bunun için de taraftarımıza daha fazla ihtiyacımız olacak. İnşallah her şey güzel olur. Taraftarlarımız sayesinde deplasman maçlarımızda bile evimizde oynuyormuşuz gibi hissettik. Bizi desteklemeye çok geliyorlar. Onlarla birlikte daha fazla gol atmak için motive oluyoruz. Taraftarlarımıza buradan çok çok teşekkür etmek istiyorum. İkinci yarıda onların desteğine çok daha fazla ihtiyacımız olacak” şeklinde konuştu.

HABERLER