08

Şubat
İMREN NİLAY TÜFEKCİ KULÜBÜMÜZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci ve İYİ Parti Samsun il ve ilçe yönetimi kulübümüzü ziyaret etti. Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Samsunspor Kulübü Başkan Vekilimiz Arzu Uslu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Reeder Samsunspor Genel Menajeri Emre Ekim yer aldı.  

Destek çağrımıza kayıtsız kalmayan İmren Nilay Tüfekci'ye teşekkür eden Başkan Vekilimiz Arzu Uslu, şöyle konuştu:

''Saygıdeğer Samsunspor Camiası;

Biz her yeni güne bu şehrin markası ve ruhu olan Samsunsporumuz için ne yapabiliriz? onun düşüncesi ve mücadelesi ile başlıyoruz. Bu mücadele elbette kolay bir mücadele değil. Hedefimiz Samsunspor’un adı geçtiği her yerde armamıza yakışır başarılar elde etmek ama belki de daha önemlisi bu başarıları sürdürülebilir hale getirmektir. 

Yani istikrar. 

Bu bizim için tarihi bir sorumluluk. Bu sorumluluk bilinciyle hareket ederken en büyük beklentimiz yalnız olmadığımızı bilmek, hissetmektir. Bu anlamda başta Samsunspor Futbol Kulübü ve Samsunspor Basketbol takımını asla yalnız bırakmayan, desteklerini tek bir an bile esirgemeyen İmren Nilay Tüfekci ve Tüfekci ailesine huzurlarınızda teşekkürlerimi iletiyorum. 

Özellikle altını çizmek istediğim bir husus ise Tüfekci Ailesinin sadece bu dönem için değil, yaklaşık 15 yıldır çeşitli sponsorluk başlıkları altında ihtiyacımız olduğu her vakit yanımızda olmasıdır. 

Samsunspor Basketbol Kulübü Süper Ligde zor günler geçiriyor. Zor zamanlar ise ancak birlik ve beraberlik içinde aşılır. Tüfekci Ailesi dün olduğu gibi bugün de yalnız bırakmayarak, verdiği önemli destek ile kırmızı beyazlı Atatürklü armanın hizmetinde olduklarını göstermiştir. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Kadın bir başkan olmam özelinde de Samsunspor Basketbol kulübünün bulunduğu her platformda Nilay hanımın ayrıca hassasiyet gösterdiği için de teşekkür ediyorum. Ben de ülkemizin en genç, bölgemizin tek kadın belediye başkan adayı olarak kendisine başarılar diliyorum.''

HABERLER