29

Eylül
ANTRENÖRÜMÜZ EMRE BAYRAKTAR GAZİANTEP FK MAÇI SONRASI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Antrenörümüz Emre Bayraktar, Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Emre Bayraktar, "Bugün çok ciddi bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bu maç için çok çalıştık. Tesisten dışarı çıkmadık diyebilirim. Sonucu ise alamadık. İlk 17 dakikada top bizim ayağımızdayken basit hatalardan 2 gol yedik. 2 isabetli şuttan 2 gol yedik. Diğer maçlarda da benzer durumlar yaşandı. Geri dönüşler bizim gibi zor günler geçiren takımlar için kolay olmuyor. İkinci yarı 3-5-2’ye döndük.

İkinci yarı istek ve arzumuz arttı. Rakibe gol atmak için yeterli sayıda isabetli şut çekemedik. Görüntümüz toplamda iyi değildi. Bugünkü görüntümüz için camiadan özür diliyoruz. Ben de 6 haftadır hayal kırıklığı yaşıyorum. Kenetlenme zamanımız geldi. Geçen yıl da aynıları yaşandı. Mevcut kadromuzla yola devam edeceğiz. Onların camia ile kenetlenmesi lazım. Bunu özellikle kötü günde yapmamız lazım. Biraz daha oyunculara destek vermek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Emre Bayraktar, Okan Kocuk sorusu üzerine, “Okan değerli bir kalecimiz. Sadece Samsunspor için değil Türk futbolu adına da değerli bir eldiven. Oyuncularımıza sahip çıkmak, destek olmak gerekiyor. Onlarla beraber yol yürüyoruz, bunu unutmamalıyız.

HABERLER