13

Ekim
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ MARKUS GISDOL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Teknik Direktörümüz Markus Gisdol, Milli takım arası nedeniyle Antalya'da yapılan kampta ilk açıklamalarda bulundu. 

Teknik Direktörümüz Markus Gisdol, "Öncelikle şunu söylebilirim ki beni çok güzel karşıladı tüm kulüp çalışanlarımız. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Tabi daha önce bu duruma benzer tecrübelerim oldu. Hamburg, Köln ve Hoffenheim gibi takımların hepsi ligde kaldı. Herkes de bunun farkında bu sebepten dolayı ben de buraya geldim ve şu anki hedefimiz Süper Lig'de kalmak.

Daha dün başladım bugün ikinci günümüz yüksek tempoda antrenmanlarımız devam ediyor. Oyuncularımla konuştum hepsi "forma" için ellerinden gelenin en iyisini yapıp savaş veriyor. Ben kendilerine tavsiyelerde bulundum. Artık geçmişte olan her şey geride kaldı. Şimdi yapmamız gereken tamamen şu ana odaklanmak ve tam olarak oyuncularım da bunu yapıyor. 

Şu an Antalya'da kamptayız, Samsun'a gitmeyi dört gözle bekliyorum. Çok merak ettiğim bir şehir, çok güzel şeyler duydum. Taraftarımız zaten futbolu bilen bir taraftar grubu. Samsun şehir olarak bir futbol şehri. Çok güzel şeyler duydum zaten bu sebeple buraya geldim. Taraftara şunun sözünü verebilirim "yüzde yüzümüzü" vereceğimizi onlar da bilsin. Oyuncularımız da her zaman her maçta sahada "yüzde yüzünü" verecekler. Taraftarımız da bunu sahada fark edecek. Onların desteğiyle beraber çok güzel maçlar oynayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERLER