07

Ağustos
Yeni sezon kombinelerimiz satışa çıktı

Samsunspor’umuzun 2018-2019 sezonunda oynayacağı maçlarda geçerli olacak kombine kartlar satışa çıktı.
Samsunspor’umuzun Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısı Basın Sözcüsümüz Suat  Çakır, Tesisler Sorumlumuz Salih Çakır ve Futbol Şube Sorumlumuz Mehmet Aydın tarafından gerçekleştirildi.
Basın Sözcümüz Suat Çakır toplantıda yaptığı konuşmada, “Kombine satışından beklentimiz ekonomik katkıdan ziyade camiamızın aidiyet duygusunu ortaya çıkarması ve Sayın İsmail Uyanık’ın göreve gelmesiyle esmeye başlayan rüzgarın kombine satışlarıyla bir fırtınaya dönüşmesidir. Biz bu ülkenin en büyük futbol camialarından biriyiz. Taraftarımızın kombine bilet satışları ile bunu kanıtlayacağına inanıyoruz. Amatör kulüplerimize, sporcularımıza dağıtmak üzere ASKF tarafından belirlenecek adetlerde kombineleri ücretsiz dağıtılacaktır” ifadelerini kullandı.
Tesislerden Sorumlu Yöneticimiz Salih Çakır ise toplantıda şu ifadeleri kullandı:
“Kombine biletlerde kadınlara ve 15 yaşından küçük çocuklara bir pozitif ayrımcılık yaptık. Kadınlar ve çocuklar, VIP tribünü hariç stadın her yerinden kombinelerini 55 TL’den alacaklar. Kadın ve çocuklara yönelik bazı yeniliklerimiz de olacak. Stadımızı Türkiye’de ve dünyada sayılı bir yere getirmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. Bilet fiyatlarımız, ilgiye, coşkuya ve öneme göre artabilir. Bu sezon Passolig'le birlikte kağıt bilet uygulaması da olacak. Kağıt biletlerde de isim ve soyisim ile TC kimlik numarası da olmak zorunda. Taraftarlarımızdan kağıt bilet yerine kombine veya Passolig almalarını rica ediyoruz. Çünkü önümüzdeki sene bir üst lige çıkacağız ve kağıt bilet uygulaması sonlanacak. O yüzden bir Passolig alt yapısı oluşturmak istiyoruz. Kombinelerimiz de sadece Passolig üzerinden satılacak.”

Futbol Şube Sorumlumuz Mehmet Aydın’da ‘Kart 1919’ ile ilgili bilgi verdi. Taraftar kart projesi başlattıklarını ifade eden Mehmet Aydın şunları söyledi:
“Kart 1919 ile amacımızın, taraftar ve camiamızı tek çatı altında toplamak. Kart için Samsun Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalandı. SAMULAŞ ile yapılan anlaşma gereği taraftar kart sahipleri, maç günlerinde tramvaylara ücretsiz binebilecekler. Kart sahibi taraftarlarımız kurum ve kuruluşlarla yapacağımız anlaşmalar çerçevesinde başka avantajlara da sahip olacaklar. Bizim satışa sunduğumuz kombineler ve ürünlerden de indirim kazanacaklar. Bu seneki kartımızdaki temamızı ‘Uyanış Sezonu’ olarak belirledik. Yıllık 20 TL fiyatı olacak. Her sene yeni bir konseptte kart çıkacak. Taraftarlarımız böylece bir kart koleksiyonu da yapabilecekler.”

Samsunspor’umuzun 2018-2019 sezonu kombine fiyatları şöyle ;
“Kale arkası kombinesi 55 TL, maç başı bilet fiyatı 5 TL. Doğu Üst tribünü kombine fiyatı 100 TL, maç başı bilet fiyatı 10 TL. Doğu Alt 200 TL, maç başı bilet fiyatı 15 TL. Batı Alt 300 TL, maç başı fiyatı 20 TL.  VIP kombine fiyatı 1250 TL, maç başı bilet fiyatı 100 TL.”

Toplantıda ayrıca gazeteci Murat Sandıkçı’nın Samsunspor Medya Direktörü olarak göreve başladığı açıklandı.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları