24

Ocak
Samsunsporlu Teoman Taş anıldı

Samsun’da geçirdiği trafik kazası sonucu 2008 yılında hayatını kaybeden Avukat Muhammed Teoman Taş için Atakum ilçesinde adını taşıyan parkta anma töreni düzenlendi.

Samsunspor’un kongre üyesi Muhammed Teoman Taş’ın anma törenine Yılport Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar, Başkan Danışmanı Hakkı Yeşilyurt, ailesi, arkadaşları ve taraftarlar katıldı. 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu 29 yaşında hayatını kaybeden Muhammed Teoman Taş için adını taşıyan parkta bir araya gelen ailesi ve yakınları dua etti. Anma töreninde konuşan Yılport Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar, “Teoman kardeşimle ben de çok yakından tanışmıştım. Ocak aylarını hiç sevmiyorum. Hem Teoman hem kazamız hem de Teoman’ın yakın arkadaşı olan Erdem Eynel 2 gün önce Kocaeli’nde bir kaza geçirdi ama şükürler olsun küçük sıyrıklarla atlattı. Burada annesine ve babasına çok teşekkür ediyorum. Çünkü Teoman gibi bir çocuk yetiştirdikleri için” dedi.

Oğlunun Samsunspor’u karşılıksız sevdiğini ifade eden Muhammed Teoman Taş’ın annesi Aynur Taş, “Benim evladım bu şehri ve Samsunspor’u karşılıksız sevdi. Yapabileceği bir şey varsa, asla geri durmadı. İşte burada bulunanların hiçbiri de bir menfaatin bedeli olarak burada değiller. Teoman gönül köprüsünü kurmuş, diyorum ben. Ailesi olarak bizim hiç haberimiz olmadan gelip kabrini ziyaret eden insanların olduğunu söylüyorlar. Bazen de atkı bırakıyorlar. Varlıklı olup da başka şehirlerde yaşayan Samsun’a sahip çıkmayanların olması onu hep üzerdi. İsmail Uyanık beyin farklı tutumu ona duyduğu sevgi ve güvenin de sebebiydi işte” diye konuştu.

Ardından Muhammed Teoman Taş’ın arkadaşı Mehmet Yılmaz ise beraber yaşadıkları bir anı anlattı.

Konuşmaların ardından Muhammed Teoman Taş için dualar edildi.

HABERLER