03

Eylül
BİLET SATIŞI HAKKINDA BİLGİLENDİRME!

Sevgili Samsunsporlular;

 

8 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Pendikspor ile 19 Mayıs Stadı’nda ‘Yükseliş Sezonu’nun ilk müsabakasına çıkacağız. Yoğun ilgi ve desteğinizi beklediğimiz bu müsabaka öncesi bilet satışı işlemleri sırasında sıra beklememeniz ve mağduriyet yaşamamanız adına aşağıdaki bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı doğmuştur.

 

1.Karşılaşmanın biletleri 6 Eylül Cuma gününe kadar Bulvar AVM’deki Samsunspor Bilet Satış Noktası’nda satılacaktır. 7 Eylül Cumartesi ve 8 Eylül Pazar günü hem Bulvar AVM hem de 19 Mayıs Stadı’ndaki gişelerden bilet alabilirsiniz.  

 

2.Sıra beklemek istemeyen ve Passolig’i olan taraftarlarımız biletlerini passo.com.tr sitesinden alabilir. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız kağıt biletlerini passo.com.tr sitesi üzerinden 7 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’a kadar satın alabilecektir. Web sayfasından alınan kağıt biletlerin teslimatı 7 Eylül Cumartesi günü 10.30-18.30 saatleri arasında Bulvar AVM’deki gişelerden, 8 Eylül Pazar günü ise 19 Mayıs Stadı’ndaki gişelerden temin edilebilir. (Bilet teslimatı sırasında web referans numarası ve kimlik ibrazı zorunludur.)

 

3.Özellikle kağıt bilet alan taraftarlarımız bilet satın alma işlemini son güne bıraktığı için gişelerde kulübümüz tarafından da hiç arzu edilmeyen kuyruklar oluşmaktadır. Bu durumun önüne geçebilmek adına 7 Eylül Cumartesi ve 8 Eylül Pazar günü VIP, Batı Üst, Batı Alt tribün dışanda kalan diğer tribünlerde (Doğu Alt, Doğu Üst, Kuzey Alt, Kuzey Üst, Güney Alt, Güney Üst) HIZLI BİLET satış sistemi uygulanacaktır. Bu tribünlerden bilet alacak taraftarlarımız izlemek istediği bloğu seçecek, sıra ve koltuk numarasını Passolig sistemi kendisi atayacaktır. Bu sayede bilet işleminin daha kısa sürede tamamlanması planlanmaktadır. Lütfen bu konuda görevli arkadaşlarımıza yardımcı olunuz.

 

4.Pendikspor maçının biletlerini tüm takımların Passolig kartları ile satın alabilirsiniz.

 

5.Bilet / kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Samsunspor bilet / kombine sahipleri, tüm Passolig kartlara biletlerini maçlık olarak transfer edebilirler.

 

6.Engelli tribün biletleri, engelli tribünü kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig kart zorunluluğu bulunmaktadır. Engelli tribün biletlerinin yüklemesinin 7 Eylül Cumartesi gününe kadar yapılması gerekmektedir.

 

7.Kişi başı 5 bilet sınırı vardır.

 

8.7 yaş ve üzeri için bilet zorunludur. 7 yaş altı çocuklar ebeveynleri ile karşılaşmaya giriş yapabilirler.

 

9.Gişe çalışma saatleri 10.00-19.00 arasıdır.

 

10.Passolig kartı eline ulaşmayan taraftarların maç saatinden 2 saat öncesine kadar tek geçişlik kartlarını stadyum gişelerinden teslim almaları gerekmektedir. Passo Mobil uygulamasını akıllı telefonlarına yükleyen taraftarlar akıllı telefonlarını kullanarak karşılaşmaya tek geçişlik kart almadan giriş yapabilirler.

 

11.Maç günü stadyum gişelerinden Passolig Kart teslimatı ve satışı yapılmamaktadır.

 

Mağdur olmamak için lütfen maç biletlerinizi son güne bırakmadan gişelerden ya da passo.com.tr sitesi üzerinden temin ediniz.

 

YILPORT SAMSUNSPOR KULÜBÜ

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları