11

Eylül
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ İRFAN BUZ’DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz İrfan Buz, 2-0 kazandığımız Pendikspor maçını ve hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Bak Spor Kulübü karşılaşmasını değerlendirdi.

Nuri Asan Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktörümüz İrfan Buz, Pendikspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Futbolcu kardeşlerimizi bir daha kutlamak istiyorum. 2-0 galibiyet bizim için önemliydi. Özellikle verilerin çok iyi olduğu bir ortamda galip geldik. Takımımız 112 kilometre koşmuş. Bu çok iyi bir değerdir. Sahada vazgeçmeyen ve isteyen bir takım vardı. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Pendikspor maçını unuttuk. Önümüzde Bak Spor müsabakası var ve bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Orada da hedefimiz 3 puan” dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan İrfan Buz, tüm oyuncularının çok değerli olduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Oynadığımız 2 müsabakada da vazgeçmeyen bir Samsunspor vardı. Bir tanesinde 9 kişiyle devam eden, isteyen bir futbolcu grubu vardı. Aynı şekilde de içeride çok isteyen bir futbolcu grubu vardı. Sonuçta çok haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz. Benim için burada her futbolcu değerli. Dışarıda olan şu anda oynamayan futbolcu çok değerli. Onlarda şu anda hazır vaziyette görev bekliyor. Bu da çok önemli. Bu bizim birlik ve beraberliğimizi sağlayacaktır. Bahattin ve her iki maçta da oyuna aldığımız oyuncular katkı sağladı. Hiçbir oyuncu bir maçta değersizleştirilmez. Benim kadroda bulunan bütün oyuncularım benim için değerlidir. O yüzden Samsunspor bütün futbolcuları değerlidir. Ondan kimsenin kuşkusu olmasın. Herkes katkısını sağlayacaktır. Onların da görevi katkı sağlamaktır.”

Samsunspor ruhunu kupa maçlarına da taşıyacağının altını çizen İrfan Buz, “Şampiyonluk için geldiğiniz bir takımda kadroya ilk üst düzey kaleciler getirirsiniz. Biz burada mevcut arkadaşlarımıza bakarak 22 yaşındaki genç kardeşimiz olan Nurullah’ı oynatıyoruz. Burada kişi değil, en büyük Samsunspor’dur. Bunu da bizler hepimiz, bu armanın çok özel ve önemli olduğunu söylüyoruz. Oynadığımızda da bunların hepsini sahaya yansıtacağız. Bütün Samsunspor futbolcuları bizim için çok değerlidir. Sistem içerisinde oyun disiplini ve doğruları yapan oyuncularımızı tercih ediyoruz. Kadroda olmayan arkadaşlarımız da çok değerli. Şimdi çok sıkı bir trafiğe giriyoruz. Tarsus İdmanyurdu maçını oynadıktan sonra kupa maçlarımız başlıyor. Sonra hafta içi Amed Sportif Faaliyetleri’ne gidiyor. Ardından hafta sonu maç oynuyoruz. Onun için buradaki bütün arkadaşlarımız çok değerli ve önemli. Şu ana kadarki bütün futbolculardan çok memnunum. İyi çalışıyoruz. Samsunspor ruhunu kupa maçlarına da taşıyacağız. Biz her zaman galip gelmek için sahaya çıkarız. Ben her zaman maçı kazanmak isterim. Halı saha maçı olsa dahil” ifadelerini kullandı.

HABERLER