05

Kasım
BİLGİLENDİRME

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, hakkımızda karalama kampanyası başlatmış bulunmaktadır. Esasında bu mecrada bir süredir aleyhimize yöneltilmeye çalışılan bir kara propagandanın devam etmekte olduğunu gözlemliyoruz. Futbol sektöründe uzun yıllardır hizmet veren bizler, bu işin doğası gereği olumlu/olumsuz her türlü eleştiriye açık olmak zorundayız. Fakat eleştiri adı altında iftira ve hakarete varan bu gayriahlaki ve kasıtlı yaklaşım karşısında bir tavır alma vakti gelmiş bulunmaktadır. Bizler Samsun’un öz evladıyız. Bu oluşuma inanarak ve ortak başarıyı yakalayana dek hizmet etmek için burada bulunuyoruz . Bu ahlaksızlığa göz yumma şansımız bulunmamaktadır. Bugün itibari ile, yapılan transferlerde usulsüzlük ve hırsızlık yaptığımız ve komisyon aldığımız, şeklinde iftiralar atan bu ahlak yoksunları hakkında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının ilgili birimlerine tarafımızca suç duyurusunda bulunulmuştur. Bu ve bundan sonra benzeri yaklaşımlarda bulunan kişiler ile ilgili hukuk nezdinde hesaplaşacağımızın bilinmesini isteriz. 
Bu aşamada sezon başı transfer süreci ile ilgili bir bilgilendirmeyi tekrar etmenin faydalı olacağı düşüncesindeyiz. Bu sene transferlerinde sezon başında göreve başlayıp Sancaktepe FK maçı sonrası görevinden istifa eden teknik direktör Sayın İrfan Buz’un talepleri belirleyici olmuştur. Bununla birlikte Başkanımız Sayın İsmail Uyanık, Samsunspor AŞ Yönetim Kurulu, Genel Menajer ve Teknik Menajerden oluşan Transfer Komitesi, scout ekibinin de yorumlarıyla destek verdiği bir süreçte bu sene kadroya kattığımız oyuncularla ilgili transfer kararlarını aldık. Genel Menajer olarak bizzat ben tüm transfer görüşmelerini yürüttüm. Belirlediğimiz baz bütçelerin bazen aşılması gerektiği dönemlerde süreç, Başkanımız Sayın İsmail Uyanık’ın desteğiyle Yönetim Kurulu ile ortak istişarelerle yürütüldü. Bugün de bünyemize sezon başında katılan oyuncu kardeşlerimizle ilgili transfer kararlarının altına aynı inançla imzamızı atarız. Tüm oyuncu grubuna olan güven ve inancımızı da bu vesileyle yinelemek isteriz . 
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
Mustafa Aztopal
Yücel Uyar

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları