19

Aralık
TAKIMIMIZIN İLK YARI KARNESİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden takımımız ilk yarıyı 40 puanla ikinci sırada tamamladı. Takımımızda Nurullah Aslan en çok forma giyen oyuncu olurken, Bahattin Köse’de 15 golle takımın gol kralı oldu.

2019 – 2020 sezonunda takımımızda Nurullah Aslan bu sezonun ilk yarısında en fazla sahada kalan isim olarak öne çıktı. Toplam 21 futbolcumuzun görev aldığı ligde Nurullah Aslan geride kalan 17 maçın tamamında forma giyerek bin 530 dakika sahada kaldı. Nurullah Aslan’ı, 15 maçta bin 350 dakika ile Yalçın Kılınç ve 15 karşılaşmada bin 341 dakika ile de Caner Arıcı takip etti. 

Sezonun ilk yarısında takımımızda en skorer isim Bahattin Köse oldu. Bahattin Köse forma giydiği 15 maçta 15 kez ağları havalandırdı. Bahattin Köse’yi, 7 golle Atabey Çiçek, 5 golle İlyas Kubilay Yavuz, 3 golle Gökhan Alsan, 2 golle Guido Koçer ve birer golle de Caner Arıcı, Ferhat Çulçuoğlu, Ramazan Çevik, Samet Asatekin, Enes İslam İlkin, Samed Hakan Kılıç ve Ahmethan Köse takip etti.

Ligin ilk yarı maçlarında takımımızda Caner Arıcı 6 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Takımda Ferhat Çulcuoğlu 1 kırmızı ve 2 sarı kart, Erkam Reşmen 4, Atabey Çiçek 3, Nurullah Aslan, Oğuz Gürbulak, İlyas Kubilay Yavuz ve Ahmethan Köse 2’şer, Gökhan Meral, Yalçın Kılınç, Gökhan Alsan ve Ramazan Çevik ise birer sarı kart gördü. 

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları