17

Ocak
KULÜBÜMÜZ ODA BAŞKANLARI VE STK’LARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş., meslek oda başkanları ve sivil toplum kuruluşları (STK) ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. 

Samsunspor için fayda sağlayacak projeler üretmek adına STK’lar ile birlikte gerçekleştirilmeye başlanan toplantıların ikincisi gerçekleştirildi. Sheraton Grand Samsun Hotel’de ikincisi düzenlenen toplantıya Samsunspor Futbol Kulüp Müdürümüz Soner Soykan, Kulüp Müdür Yardımcımız Mehmet Altan ile Reklam ve Pazarlama Müdürümüz Tuğba Kocaeli'nin yanı sıra Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Muhammed Ali Sofi, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Mali İşler Başkanı Bülent Özdere, Samsun-Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanı Dr. Habip Muruz, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Dilaver Öğütcü, Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Uğur Burak Özata ve Sheraton Grand Samsun Hotel Genel Müdürü Onur Bıyıklı katıldı. 


Samsunspor’a fayda sağlamak adına birlikte yapılabilecek projelerin masaya yatırıldığı toplantıda gelecek ile ilgili öneriler ve yol haritaları konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde başlayan ve ikincisi ile devam eden toplantıların çok faydalı geçtiği ve devamının gelmesiyle Samsunspor için üretilecek kaynakların ve projelerin artacağının dikkati çekildi.

HABERLER