26

Temmuz
KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

Tüm spor kamuoyunun bildiği üzere şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz ligdeki maçlar bugün itibariyle halen devam etmektedir. Ayrıca 2020-2021 sezonunda oynayacağımız TFF 1. Ligi’nin başlangıç tarihi ve takvimi henüz TFF tarafından açıklanmamıştır. Kulübümüz ligler tamamlanmadan önce gerek futbolcularımıza gerekse tüm personele karşı yükümlülüklerini pandemi koşullarında dahi aksatmamış ve tüm alacaklarını zamanında ödemiştir. 

Yine iyi niyetimizin bir göstergesi olarak bu sezon olduğu gibi gelecek sezonda da Covid-19 salgının yaratmış olduğu olumsuz ekonomik ortama rağmen maaşlarından indirim talep etmeyeceğimiz oyuncularımıza bildirilmiştir. Bununla birlikte pandemi koşullarının devam edeceği göz önünde bulundurularak oyuncularımızdan tek seferde ya da 2 taksitte ödenecek peşinatlarının 4 eşit taksitte ödenmesi konusunda ricamız olmuş ve bir oyuncu hariç tüm oyuncularımız yazılı olarak bu talebimizi onaylamıştır.

Profesyonel ve kurumsal yönetim şeklinin yanında oyuncuları dahil tüm personeline karşı her zaman iyi niyet düsturuyla hareket eden kulübümüze, henüz ligin tamamlanmadığı, tüm ödemelerin yapıldığı, gelecek sezonun takviminin belirlenmediği ve de tüm oyuncuların peşinatını tek ya da 2 taksitten 4 taksitte almayı onayladığı bir ortamda bir oyuncunun 2020-2021 sezonuna ait peşinatının ödenmesine dair ihtarname göndermesi son derece manidardır. Bahattin Köse’nin çekmiş olduğu ihtarname neticesinde artık kendisi ile ihtilaflı durumda bulunmaktayız. Yönetim Kurulumuz dün Gerede’de gerçekleştirmiş olduğu toplantıda, teknik ekibin de görüşünü alarak, ilgili oyuncuyu kadro dışı bırakmıştır. Yılport Samsunspor bugünden itibaren de güçlü, kurumsal ve iyi niyetli yönetim anlayışını sürdürmeye devam edecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla.

HABERLER