18

Eylül
KULÜBÜMÜZ, AMERICANLIFE İLE SÖZLEŞME TAZELEDİ

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. ve AmericanLife arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi. Sözleşmeyi kulübümüz adına Genel Müdürümüz Soner Soykan ve AmericanLife adına AmericanLife kurucu ortağı Sedat Uygun imzaladı. Daha önce akademimizin teknik direktörleri başta olmak üzere diyetisyen ve scouting ekibine yabancı dil eğitimi verilirken artık yenilenen sözleşmeye göre akademi oyuncuları, A takım oyuncuları ve şirket çalışanlarına da yabancı dil eğitimi verilecek.
 
YABANCILAR DA TÜRKÇE ÖĞRENECEK
Konu ile alakalı açıklama yapan Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürümüz Soner Soykan “Artık kulübümüzde yabancı oyuncu sayısı artıyor. Takımımıza ve şehrimize de adaptasyonları açısından yabancı oyuncularımızın Türkçe öğrenmesi bizler için çok değerli ve önemli” dedi.

Americanlife kurucu ortağı Sedat Uygun ise, “Önümüzdeki haftadan itibaren akademideki oyuncuların eğitim planını tamamlayacağız. Ali Bilgici hocamız ile geçen yıl başladığımız eğitim faaliyetlerine Savaş Serdar hocamızın da katılımı ile çok güzel bir ivme kazandıracağımıza inanıyorum. Her zaman ‘amasız’ ‘fakatsız’ kulübümüzün yanındayız” diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları