17

Ekim
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ERTUĞRUL SAĞLAM'DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 3-0 mağlup olduğumuz İstanbulspor maçına ilişkin, "Üzgünüz tabi ki futbolda bu türlü maçlar oynanıyor ve yeterli dersi çıkartacağız." dedi.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Maçın ilk devresinde iyi oynadıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Rakibimize pozisyon vermedik, pozisyonlar bulduk. Ofansif olarak daha üretken olalım diye ikinci yarıda oyuncu değişiklikleri yaptık. İkinci yarıya da aslında fena başlamadık ama hakem çok net bir faulu vermeyince pozisyon bize pahalıya mal oldu. Sonrasında oyuncu değişiklikleri ve saha içindeki oyuncu pozisyonlarını değiştirerek farklı hamleler yapmaya çalıştık. Açıkçası çok üretken olduğumuzu da söylenemez. Tabi ki kaybetmek bizi çok üzdü, ama biz inancımızdan hiç bir şey kaybetmedik. Sonuç olarak bu türlü mağlubiyetler bazen size 3 puan kaybettirir ama 3 puandan daha fazlasını getirecek takım içinde değerler üretir" diye konuştu. 

Bu mağlubiyetin kendilerini bazı gerçeklerle karşı karşıya getirdiğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Bu maçı biz bu şekilde değerlendireceğiz. Bu maçın olumsuz etkilerinden kurtulup, gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Üzgünüz tabi ki futbolda bu türlü maçlar oynanıyor ve yeterli dersi çıkartacağız. İstanbulspor'u tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler ve haklı bir galibiyet aldılar" şeklinde konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları