21

Aralık
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, kendi sahamızda yendiğimiz Beypiliç Boluspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Beypiliç Boluspor  maçını değerlendiren Ertuğrul Sağlam, “Çok yoğun, üzüntülü, stresli bir haftayı geride bıraktık. Bursaspor maçı, sonra yaşadıklarımız Balıkesirspor deplasmanında kazanılması zorunlu bir karşılaşmayı oynadık ve kazandık. Sonra bir hedef koyduk. Kalan 3 maçımızı da inşallah 9 puanla bitirip, en azından ligin ilk devrenin son kısmında puan kaybı yaşamayalım istedik. Son 3 maçta alınacak 9 puan inşallah bizi ligin ilk 3 sırasına taşıyacak. Hatta sıralamada daha da iyi bir yer edinebiliriz. Amacımız her ne şekilde olursa olsun kalan bu 3 maçı kayıpsız geçmekti ve ilki de Beypiliç Boluspor maçıydı” dedi.

‘Maçın zor geçeceğini biliyorduk’ diyen Ertuğrul Sağlam, “Bugün maçın zor olacağını biliyorduk. Çünkü Beypiliç Boluspor lige kötü bir başlangıç yaptı ama daha sonra antrenör değişikliği ile çok önemli bir çıkış yakaladılar. Son 5 maçta 10 puanlık bir başarıları var. Geniş bir kadroya sahipler ve bugün de maçın zor olacağını biliyorduk. Zorda oldu ama zor olurken de arada tabi yine geçtiğimiz haftalardaki sıkıntılarımız devam etti. Bugün yine çok gol pozisyonlarımız vardı. Maalesef onları kaçırdık. Bazılarında şansızdık ama bugün maçı daha erken de koparabilecek ve daha rahat hale getirebilecek pozisyonları da ürettik. Maalesef ama 95’inci dakikaya kadar taraftarlarımıza sıkıntılı bir maç izlettik. Bugün kazanmak önemliydi. Bundan sonraki 2 maçımızda da yine aynı şekilde 3 puanla ayrılıp, devre arasında gerekli takviyeleri yapıp inşallah sakatlarımızın da katılmasıyla Samsunspor’un çok daha iyi bir takım olmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ediyor. Ben oyuncularımıza mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Boluspor’u da tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, daha sonra konuşmasına şöyle devam etti;
“Bir taraftan bunlarla uğraşırken, mücadele ederken, savaşıyoruz. Birbirimizle kavga ediyoruz, bir maç kaybediyorsun kıyamet kopuyor. Herkes çok haksız bir şekilde üzerlerimize geliyor. Millet alınacak galibiyetle kendinden geçiyor. Mağlubiyetle hayatın sonuymuş gibi enteresan bir psikolojiye giriyorlar. Bunlara hiç gerek yok. Bugün sahaya çıkarken maraton tribünün orada 3 tane çok güzel insanın resmini gördük. Bir tanesi Mustafa Erkanat ağabeyimiz. Canımız ciğerimiz. Hem şehrimiz için hem de Samsunspor için çok önemli bir insanı kaybettik. Kemal Dikmen ağabeyimiz bizim de antrenörlüğümüzü yaptı. Hem Samsunpor için hem Beşiktaş için hem de Türk futbolu için çok önemli bir insandı. Adem Kurukaya ağabeyimiz de çok sevdiğimiz bir ağabeyimizdi. Oda hem Samsunpor için hem Beşiktaş için hem de Türk futbolu için çok önemli şahsiyetti. O yüzden hayatta birbirimizi kırmaya, üzmeye, birbirimize kötü söyler söylemeye hiç gerek yok. Hayatın gerçeği orada duruyor. Ben hepsine Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Mekanları inşallah cennet olur. Yakınlarına, Samsunspor camiasına ve spor camiasına Allah sabırlar versin” şeklinde konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları