18

Mayıs
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final ilk maçı olan Altınordu karşılaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İlk olarak maçı değerlendiren Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “İki takımında finale çıkmak için verdiği mücadele çift taraflı maçlarda oyunun bazen temkinli oynanmasına, gol yememe adına ortaya belki de durgun oyun çıkmasına sebep oluyor, bugün olduğu gibi. Aslında iş istediğimiz gibi de gidiyordu. Çok gereksiz bir duran top golü yedikten sonra risk almaya başladık. Rakip kaleye daha fazla gitmeye başladık. Bununla beraber de arkada 1-2 tane açık verdik. Sonrasında oyuncu değişiklikleriyle oyunu rakip alana biraz daha yıktık. Üretmeye çalıştık. Çok başarılı oldunuz mu derseniz tabi o konuda bende aslında daha fazlasını bekliyordum. Sonuçta rakip 10 kişi kalmadan önce oyun formatında çeşitli değişikliklere gittik. Oyunu kenarlara alıp, kenarlardan ceza sahası içerisinde buluşturmaya çalıştık. Rakip çünkü merkezi çok kalabalık bir şekilde savunuyor. Daha sonraki süreçte özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla rakip kaleye gelmeye başladık. Pozisyon da bulduk. Sonrasında bu baskılar rakibe hata yaptırdı ve penaltıyı bulduk. Atsak çok iyi olacaktık ve iyi bir skorla buradan ayrılacaktık. Ama futbolda tabi maalesef böyle şeyler de olabiliyor” dedi.

Cumartesi günü Samsunspor taraftarlarını sevindireceklerini belirten Ertuğrul Sağlam, “Bizim takımın kalitesi, inancı bu skorun üstesinden gelebilecek seviyede. Ben futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum. Cumartesi günü çıkacaklar bu skorun üstesinden gelecekler ve Samsunspor’u önce finale sonra da finale çıkaracaklar. Bu inancım hale çok taze bir şekilde duruyor. Genelde izleyici açısından çok keyifli bir karşılaşma olmadı. Rakibimizi tebrik ediyorum. Hakemi de tebrik ediyorum. Güzel bir maç yönetti. Cumartesi gününe kadar hem bir taraftan dinlenip, hem de bize finali getirecek maçı oynayacak hazırlıklarımızı çok doğru bir şekilde yapıp, Cumartesi günü inşallah Samsunspor taraftarlarını sevindireceğiz” diye konuştu. 

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları