17

Temmuz
KAYSERİSPOR – YILPORT SAMSUNSPOR: 0 – 1

Takımımız, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan maçta takımımız sahaya Nurullah Aslan, Ali Ülgen, Kevin Boli, Recep Burak Yılmaz, Esin Hakaj, Osman Çelik, Hasan Kılıç, Gökhan Karadeniz, Freddy Plumain, Yasin Öztekin ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıktı. İlk yarıyı Yasin Öztekin’in attığı golle 1-0 önde tamamlayan takımımızda ikinci yarı Alp Tutar, Necmican Cebeci, Soner Gönül, Kürşat Yıldız, Hüseyin Öztürk, Vukan Savicevic, Erald Çinari, Brahim Darri ve Furkan Fehmi Güneş oyuna dahil oldu.

Kayserispor ise Silviu Lung, Dimitrios Kolovetsios, Yasir Subaşı, Lionel Carole, Onur Bulut, Joseph Larwet Attamah, Manuel Fernandes, Daniel Avramovski, Emrah Başsan, Ramazan Civelek, İlhan Parlak 11’i ile sahaya çıktı. İkinci yarıda da Abdulkadir Taşdan, Uğur Demirok, Majid Hosseini, Zoran Kvrzic, Enes Koçoğlu, Eray Özbek, Bernard Mensah, Ethem Balcı, Ömer Uzun, Nurettin Korkmaz ve Anthony Uzodimma oyuna dahil oldu. 

Maçı Kayseri bölgesinden Alim Kandemir, Hacı Mehmet Ekmekyemez ve Ahmet Ulu yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Cem Eray Eşmekaya görev aldı.

Takımımız karşılaşmayı Yasin Öztekin’in ilk yarıda attığı golle 1-0 kazandı.

Karşılaşmayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, siyasi parti il başkanları ve taraftarlar da izledi. 

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları