30

Eylül
KULÜBÜMÜZDEN SOCIOS.COM’LA FAN TOKEN İŞ BİRLİĞİ

Kulübümüz, spor ve eğlence endüstrisi için önde gelen küresel blok zinciri sağlayıcısı Chiliz ile yeni bir iş birliği dönemini başlatıyor. Yılport Samsunspor’umuz, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City, Juventus, Inter, Atletico Madrid gibi dünya devlerinin yer aldığı Socios.com uygulaması’na dahil olan 6. Türk kulübü olacak. 

Çok yakında taraftarlarımıza arz edilecek Yılport Samsunspor Resmi Fan Tokenları $SAM Fan Tokenlar,  taraftarlarımız için yepyeni  deneyimlerin de kapısını açacak. Socios.com uygulamasını indirerek $SAM Fan Token alan taraftarlarımız, çeşitli oylamalarda yer alarak kulübümüzün bazı kararlarında söz sahibi olacak. Unutulmayacak deneyimlerle birlikte VIP ödüllere, artırılmış gerçeklik destekli oyunlara, taraftarımıza özel sohbet odalarına ve yarışmalara erişim olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecek. $SAM Fan Token sahibi taraftarlarımız, kulübümüze her zamankinden daha yakın olma fırsatını yakalayacak. 

Avrupa futbolunun devleri FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan, Atletico Madrid, Manchester City, Inter Milan, Arsenal; Arjantin ve Portekiz ulusal futbol takımlarının yanı sıra Formula 1, UFC, espor ve kriketten bir dizi önde gelen takım dahil olmak üzere 45'ten fazla büyük spor organizasyonu Fan Tokenlarının yaratıcısı Socios.com ile iş birliği kuran Yılport Samsunspor’umuz, taraftarlarımız için de yeni bir dijital etkileşim ve doğrudan iletişim dönemini de başlatmış olacak. 

Socios.com sistemine siz de hemen katılın:  https://bit.ly/Socios-Sam


SOCIOS.COM HAKKINDA
Pasif taraftarlığı aktif taraftarlığa dönüştürmek, sporun geleceği için çok önemlidir. Vizyonumuz, Fan Tokenlar ve Socios.com'da işlemsel taraftar etkileşimi yoluyla bunu başarmak için dünyanın önde gelen spor organizasyonlarından oluşan geniş bir ağ oluşturmaktır. Fan Tokenlar, Chiliz blok zincirinde basılan tahsil edilebilir dijital varlıklardır ve Socios.com taraftar etkileşim platformu, dünyanın en büyük spor organizasyonlarının taraftar nüfuz ve ödüllendirme ekosistemine bağlanmasını sağlar. Socios.com, bugüne kadar spor ekosistemine 200 milyon doların üzerinde bir gelir yarattı. UFC® , FC Barcelona, ​​Juventus, AC Milan, Paris Saint-Germain, Valencia CF, Atletico Madrid, Manchester City ve Arjantin Milli Takımı dahil olmak üzere 40'tan fazla büyük spor organizasyonu Socios.com ile ortaklık kurdu. Formula 1™'den Aston Martin Cognizant ve Alfa Romeo Racing ORLEN Fan Tokenlarını piyasaya sürdü. Önde gelen e-spor organizasyonları Team Heretics, NAVI, OG ve Alliance platformda Fan Tokenlarını başlattı. NHL ekibi New Jersey Devils, NBA takımları 76ers ve Boston Celtics’in katılımından hemen önce Socios.com ile ortak olan ilk ABD spor franchise'ı oldu. Önde gelen üç IPL ekibi de Socios.com kadrosuna katıldı. Dünyanın dört bir yanından daha birçok önde gelen spor ve eğlence mülkü, yakın gelecekte Fan Tokenlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Socios.com platformunun arkasındaki kripto unikorn Chiliz 140'tan fazla çalışana sahip ve şimdiden Madrid, İstanbul, São Paulo'da yeni bölge merkezleri açtı. Şirket yakın gelecekte Kuzey Amerika'da yeni bir ofis açacak. Chiliz $CHZ, Coinbase ve Binance dahil olmak üzere dünya çapında bir dizi büyük kripto para borsasında listelenmiştir. Fan Tokenların yaratıcıları olan Socios.com, yakında hizmete girecek olan www.fantokens.com'un da sahibidir. Socios.com uygulaması 10 dilde mevcuttur. Daha fazla bilgi için lütfen www.socios.com adresini ziyaret edin.

HABERLER