09

Ekim
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ MEHMET ALTIPARMAK’TAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak, antrenmanımızı takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İlk olarak sakat oyuncularımız hakkında bilgi veren Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak, “Hemen hemen tam kadro çalışıyoruz. Recep Burak Yılmaz'ın ameliyat olması bizim için üzüntüydü. Recep Burak Yılmaz 4-5 hafta bizden ayrı kalacak, onun sakatlanmasına çok üzüldük ama futbolun içinde var böyle durumlar ne yazık ki. Soner Gönül’ün durumu iyi, takımdan ayrı çalışıyor ama inşallah pazartesi günü takım antrenmanına katılacak. Alen Melunovic ile Vukan Savicevic özel olarak çalışıyor" dedi.

Berabere kaldığımız Bereket Sigorta Ümraniyespor maçını da değerlendiren Mehmet Altıparmak, “‘Defansımızda zaaf var’ diye bir şey yok, bu takımın zaafıdır. Sadece 2 pozisyon verdiğimiz Bereket Sigorta Ümraniyespor maçında berabere kaldık. Bazen futbolda böyle şeyler ne yazık ki oluyor, ilk gelen top gol olabiliyor. Bu da oyuncuların moral ve motivasyonunu bozuyor ama önemli olan oyuna bir an önce tekrar dönüp bizim istediklerimizi iyi yapmalarıdır. Biz oyun olarak geçen hafta galibiyeti çok hak etmiştik. Çok pozisyonumuz var ama biz değerlendiremedik rakip ilk atağında golü buldu. Sonrasında ikinci golü de atabilirdi ama biz oyunun geneline baktığımız zaman her anlamda üstün ve iyiydik ama maçı kazanamadık. Defansif anlamda çalışmalar yapıyoruz. Hem hücumu hem de defansı mümkün olduğunca iyi yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Ligde takımların artık oturmaya başladığını ifade eden Mehmet Altıparmak, "Lig yavaş yavaş oturdu. Milli takım arasından sonrada herkesin sakatları iyileşmiş ve oyun düzenleri ortaya çıkmış olacak. Biz kendi oyun düzenimiz; oyun şeklimiz ile alakalı çalışmaya devam ediyoruz. Hücum ve hücumsal varyasyonları çok iyi ama bunu bitirici hale getirmek gerekiyor. Çünkü bitiricilik anlamında biraz problemimiz var. Özellikle geçişlerde ve geri dönüşlerde sıkıntılarımız var. Bunları iyileştirmek için çalışıyoruz. Menemenspor ile başlayan 5 haftalık seride üstümüzdeki rakiplerimizle oynayacağız. Bizim için bu da çok büyük gösterge olacak. Biz oyun sistemimize ve oyunumuza bakıyoruz. Hak ettiğimiz ama alamadığımız puanlar var. Çok iyi maçlardan puan alamadık. Yeni bir takımız, çünkü 22 tane oyuncumuz takıma bu yıl katıldı. Sistemimiz de hücuma dayalı bir sistem. Bundan dolayı oyuncuların adaptasyonları da zor oluyor. Şuanda bu adaptasyon sürecini geçtik. Hepsi artık ne yapmak istediğimizi ve ne istediğimizi biliyorlar, bunu geliştirmek için çalışmalara daha sıkı bir şekilde devam edeceğiz. Bunları iyi yaptıkça ve bunu sonuca yansıttıkça da neler yapacağımızı hep beraber göreceğiz” şeklinde konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları