17

Mart
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ FUAT ÇAPA’DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Cumartesi günü oynayacağımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hakkında değerlendirme yapan Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, “Hem bizim adımıza hem de Erzurumspor adına önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Geçen hafta hazırlanmıştık ama hava koşulları nedeniyle gidemedik. İlk 6 hedefimizi devam ettirmemiz için oradan iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor. Bulun bilincindeyiz. Orada öyle bir mazeret üretme şansımız olmayacak. Bundan sonraki süreçte yapmamız gereken kalan maçlarda puanları toplayıp, ilk 6 içerisinde ligi bitirmek ve sezon sonunda mutlu sona ulaşırız. Ana hedefimizin ne olduğunu biliyoruz. Ama oraya giderken de basamakların ne kadar değerli ve önemli olduğunu biliyoruz. 10 karşılaşma kaldı. Bunları da maç maç en iyi sonuçları alacak şekilde hazırlanıp oynayacağız. İnşallah sonunda da güzel bir sonuç olur” dedi.

Her maça final olarak baktıklarını ifade eden Fuat Çapa, “Bizim bundan sonra oynayacağımız maçların hepsi final niteliğinde. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Bunun hem biz hem de oyuncularımız net bir şekilde bilincindeler. Ortam olarak yeni gelen oyuncuların da katılmasıyla birlikte Antalya kampından sonraki havayı takım içerisinde idmanlarda görüyoruz. Umarım bunu sahaya yansıtırız. Umarım içeride oynayacağımız milli takım maçı arasından sonraki Bandırmaspor maçını da şuanda şehirde oluşan birlik ve beraberliğin hem stada hem de sahaya yansıtırız” diye konuştu.

Sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Fuat Çapa, “Alaaddin ve Cihan sakatlıklarından dolayı maçta olmayacaklar. Diğer oyuncularımız da kadroda olmaya adaylar” şeklinde konuştu.

HABERLER