19

Mayıs
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ YÜCEL UYAR’DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, antrenmanımızı takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Tuzlaspor maçına 3 cezalı oyuncusunun olduğunu belirten Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, “Eksiklerimizden başka 3 tane cezalı oyuncumuz var. Yunus Emre Çift, Sheldon Bateau ve Vukan Savicevic cezalı oyuncularımız. Daha önce de sakat oyuncularımız vardı. Osman Çelik izinli. En iyi oyuncularımızla çıkıp oynamaya çalışacağız. Maçta fırsat bulabilirsek birkaç tane daha akademi oyuncusunu görebilirsiniz. Samsunspor’a yakışır, en iyi şekilde temsil edeceğiz ve ligi bitireceğiz” dedi.

Samsunspor’un bütün antrenörlerin çalışmak isteyeceği bir ortamın olduğunu ifade eden Yücel Uyar, “Bu maçtan sonra Akademi Direktörlük görevime geri döneceğim. Samsunspor hocasız kalmaz. Samsunspor bütün antrenörlerin çalışmak isteyeceğiz, güzide, Türkiye en iyi kulüplerinden biri. Bence çalışacak olan hoca burada şanslıdır. Problemler yaşayabilir. Çünkü burada beklenti sadece şampiyonluk. Onun baskısı olabilir. Hoca için burada her şey müsait. Türkiye’deki bütün teknik direktörlere hizmet verebilecek, onların en huzurlu bir şekilde çalışma ortamını sağlayabilecek düzende bir kulübümüz var. Bu bakımdan gelecek arkadaşın sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Sadece kadro planlamasını, yapılanmayı doğru yaptıktan sonra Samsun halkı destek olduktan sonra neden olmasın. İnşallah iyi bir sezon geçiririz” diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları