06

Eylül
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ BAYRAM BEKTAŞ’DAN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş Manisa Futbol Kulübü maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Manisa Futbol Kulübü maçını değerlendiren Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş, “Oyundan değil de skordan üzgünüz. Tüm oyuncularımız üzgün. 3 haftadır her anlamda oyun üstünlüğü ve her şeyi sahaya yansıtmışken skoru bulamadık. Bir kez daha futbolun ne kadar acımasız olduğunu gördük. Rakip şut sayılmayacak pozisyonda golü buldu. Üzgünüz, biz yine zorlayacağız kendi oyunumuzu oynayacağız. Rakip kale önünde bu kadar pozisyona girip de gol bulamıyorsak bunda bizim de eksikliğimiz var” dedi. 

Sonuçtan dolayı üzgün olduklarını belirten Bayram Bektaş, “Gol atamayınca ne anlatsam faydasız. Üzgünüz. 4’üncü maç, ilk maçımızı kaybettik. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Ligin başındayız. Bu takım çok çabuk ayağa kalkar, istenilen seriyi de yakalar. Ben görevimin başındayım. Taraftar bağırır, istifaya çağırır. Ben görevimin başında olduğumu yineliyorum. Taraftar istifaya çağırdığında tepki göstermedim, alkışladım. Benim taraftara saygım sonsuz. Alkışlayarak ‘eyvallah’ dedim. Ben buraya adam gibi geldim, adam gibi giderim. Oynanan oyundan memnunum, skoru alamadık” diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları