08

Eylül
KULÜBÜMÜZ, ATAKUM ESNAF KEFALET İLE PROTOKOL İMZALADI

Kulübümüz, Samsun-Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile 2022 – 2023 sezonunda geçerli olmak üzere oda üyelerine kombine ve loca satışlarında yüzde 10 indirim protokolü imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen protokol imza törenine, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Veysel Bilen, Genel Müdürümüz Soner Soykan ile Satış ve Pazarlama Müdürümüz Tuğba Kocaeli, Samsun – Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Metin Sinecek ve Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Uzm.Dt. Ali Çağhan Ovalı da katıldı.

Samsun – Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Metin Sinecek, imzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyerek, “Esnafımızın Samsunlu olmak, Samsun’a ahtı vefalı olarak her bireyin Samsunspor’a katkısını cani gönülden istiyoruz. Bugün Samsunspor sadece yönetiminle değil, Samsunspor şehirde yaşayan tüm halkıyla bütünleşerek bir marka statüsüne kavuşmuştur. Esnaf ve Sanatkarımız, sadece esnafımızın yanında çalışanlar değil, sivil toplum örgütleri veya meslek odaları veya kamu kurumunda çalışan her bireyi Samsunsporlu olmaya davet ediyoruz. Çünkü bu şehrin yağmurunu, kışını, çamurunu çekmiş, ahdı vefalı insanlar var. Başkanımız bugün esnaf ve sanatkara bir jest yaptılar. Formada, passolig’de ve diğer ürünlerde indirim yapmıştır. Biz cani gönülden bütün yönetimin kutluyoruz. Bu bir örnek ve özveridir. Biz de Sağlık Bakanlığının başlattığı kampanyaya destek olmak için bugün İl Sağlık Müdürlüğü ile bir görüşme yapacağız. Sağlıktaki şiddeti önlemek için alacağımız kombinelerin bir kısmını Sağlık İl Müdürlüğü ile Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimliğine vererek oradaki bayan doktorlarımızın eşleriyle birlikte maçlara gelmeleri için vereceğiz. Bütün kamu kurumlarında çalışan herkesi bu kampanyaya katılmalarını istiyoruz. 1. Lig’deki takımımız Süper Lig’e çıkarsa biz kazanacağız, şehir kazanacak, esnaf kazanacak. Biz bugün Samsunspor ruhunu bütün yönetim ve üyelerimizle birlikte hissettik ve bu sıcaklığı inşallah önümüzdeki günlerde tüm esnafa yayacağız. Önemli olan maçlara gelmek. Önümüzdeki günlerde başkanımıza destek vereceğiz ve vermeye de devam edeceğiz. Esnafın yanında olduklarını bir kez daha gösterdiler ve kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Başkan Vekilimiz Veysel Bilen ise, “Bugün burada Samsunspor’u şehirle buluşma, şehirle bütünleşme programı çerçevesinde geliştirdiğimiz projelerin bir tanesini daha tamamlamak için sayın başkanımız ile birlikte bir protokol imzaladık. Bu protokol kapsamında inşallah Samsunumuzun tüm esnaflarını kucaklayan, esnaflarıyla Samsunspor’un birlikte hareket ettiği, bütünleştiği, hedefe ulaşmak için ortak çaba gösterdiği bir çalışmanın da ilk adımını atmış bulunuyoruz. Bu konuda emeği geçen başta sayın başkan Metin Sinecek olmak üzere bütün Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi çalışanlarına ve tüm üyelerine başkanımız Yüksel Yıldırım ve kulübümüz adına şükranlarımızı ifade ediyoruz. Bu protokolün hem kulübümüze hem de esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Buradaki amaç gelirden ziyade bir dayanışma içerisinde hedefimize ulaşmak için birlikte Samsunspor sevdası ile bir geniş paydaş oluşturma çabasıdır. Bu konuda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERLER